Galéria

5 drasztikus lépés, amit bármikor megtehetsz, hogy boldogabb legyél

Forrás: 1# Kiveszel egy hónap szabadságot – vagy akár egy évet isHa ezt megteheted, akkor mire is várnál még? Ennyi idő alatt biztosan kitisztul a fejed, rengeteg új élménnyel, impulzussal leszel gazdagabb, és magadat is más szemmel fogod utána már nézni. Lehet, hogy épp ez a perspektívaváltás szükséges a változáshoz?
Forrás: 2# Lekattansz végre a diéta témájárólVagyis nem a körül forog az életed, hogy 'mit ehetsz meg és mit nem'. Mégis, mi értelme van a sanyargatásnak, ha nem lehet egyetlen felhőtlen, gondtalan perced sem? Nem azt mondjuk, hogy állj neki korlátok nélkül 'zabálni', mindössze annyit állítunk, hogy mindenből egyél egy keveset, ami csak jól esik.
Forrás: 3# Nem maradsz otthon, mint minden alkalommalIgent mondasz a baráti invitációkra. Bulikra, összejövetelekre. Elmész egy fesztiválra, szórakozóhelyre – vagy szimplán csak fröccsözni egyet a Duna-partra. Ne légy a megszokásaid és a komfortzónád rabja, merj változatosan élni, beengedni az életedbe újdonságot, mert az többnyire valami jót, valami boldogat hoz magával.
Forrás: 4# Elkezdesz aktívan sportolniAkárhogyan is, de ráveszed magad a rendszeres mozgásra. Végre felszabadítod a boldogsághormonokat, esetleg még egy kis adrenalint is pumpálsz a napi adaghoz, és a nap végére máris kiegyensúlyozottabbnak érzed magad.
Forrás: 5# Külföldi munkát vállasz –vagy megléped a karrierváltástHa olyan munkát végzel, ami csak kicsit vagy még annyira sem tesz boldoggá, akkor itt az ideje, hogy változtass ezen. Lehet, hogy nagy falatnak tűnik, de kipróblhatnád, milyen külföldön helytállni (csak hogy kicsit más szervezeti kultúra is érjen), vagy mersz váltani, és végre elkezdesz olyan területen fogalalatoskodni, ami mindig is érdekelt. Ne légy nyuszi, ha nagyon akarod, meg tudod csinálni!