Galéria

Így lehetsz a legstílusosabb terhesen is: 6 zseniális tipp

Forrás: Szerezz be egy oversized látványos kabátot és néhány feltűnő kiegészítőt!

Ehhez már csak egyszerű, kényelmes, alakkövető pamutruhára van szükséged, és kész is vagy. A kiegészítőkkel számtalan módon variálhatod a szettet, a bő kabát jól ellensúlyozza a szűk ruhát, ráadásul azt nagy valószínűséggel a terhesség után is fogod tudni hordani.
Forrás: Egy bő, zárt kabát nagyságát kiválóan tudod egyensúlyozni, ha mutatsz egy kis bőrfelületet, például egy felhasított szoknya formájában. Ha már e szokatlan sziluett mellett döntesz, nyugodtan válassz meglepő anyagokat is, például farmert farmerrel!
Forrás: Bátran viselj sportos darabokat!
A bársony tréningnadrág újfent nagyon népszerű, ráadásul elképesztően kényelmes viselet. Arra ügyelj csak, hogy viselj valami elegánsat is, bőrcipőt, ballonkabátot vagy egy szép táskát, hogy ne legyen nagyon rohangálós a szett.
Forrás: Mondj igent a bőrdzsekire!
Ha túlzottan édesnek érzed a tipikus kismamaruhákat, viselj fölöttük rövidre szabott derekú bőrdzsekit, nagyon vagány!
Forrás: Ne félj a minitől!
Attól, hogy terhes vagy, még nem kell lemondanod a szexis darabokról, nyugodtan villants combokat. Ha önmagában kissé merésznek érzed, a balansz kedvéért viselj mellé hosszabb kabátot és kényelmes, lapos talpú, akár kissé maszkulin cipőt.
Forrás: Végül a legfontosabb: nyugodtan hódolj bármilyen trendnek!
Ne mondj le a saját személyes stílusodról, találd meg azokat a darabokat, amelyek működnek az új alakodon is. Például a talpig nude trend vagy a látványos ujjmegoldások is kivitelezhetőek nagy pocakal.