Galéria

Minden második nő rosszul használja ezeket az ápolókat

Forrás:
A szérumról azt kell tudni, hogy nagyon koncentrált a hatóanyagtartalma, viszont sokkal kevesebb 'zsírozó' összetevő van benne, mint az arckrémekben, így nem lehet – és nem is szabad megpróbálni – hosszasan kenegetni az arcon. Nem is nagyon lehet, mert nem 'csúszik'. A legjobb módszer, hogy kinyomod a megfelelő mennyiséget a tenyeredbe, szétkened a két tenyered között, majd a kezeiddel szépen beborítod az arcodat és finom, gyors paskoló mozdulatokkal beledolgozod a bőrödbe. Nem kell kenni, nem kell masszírozni.

Terméktipp: Kiehl's Hydro-Plumping Re-Texturizing Serum Concentrate – új generációs technológia segítségével a bőrfelszín legmélyebb rétegeibe is eljut és segít, hogy a bőr visszanyerje fiatalos ragyogását.
Forrás:
A legfontosabb: a szárazolajokat és olajszérumokat kivéve – amelyek gyors felszívódásra vannak hangolva – minden arcolajat este kell használni. Azok ugyanis éjszaka tudják tökéletesen kifejteni regeneráló, hidratáló és antioxidáns hatásukat. Ráaadásul éjszaka senkit nem zavar, hogy fénylik az arcunk. Az olajokat lehet önmagukban krémezés előtt, krémhez cseppentve vagy krém fölé használni. A szérumokkal ellentétben, az olajokat kötelező jó alaposan, körkörös mozdulatokkal bemasszírozni. Ha masszírozás után is azt érezzük, túl 'vastagon' áll a bőrünkön, mindenképp itassuk le a felesleget egy papírkendővel.

Terméktipp: Kueshi 100 százalék Argán olaj – az egyik legkiválóbb A-vitaminforrás bőrünknek, igazi antioxidáns-bomba! naturalskin.hu
Forrás:
A krém felvitelénél mindig középről induljunk és kifele haladjunk – ezt általában jól is csináljuk. Amiről viszont hajlamosak vagyunk megfeledkezni, az az, hogy a kencézés folyamán önkéntelenül is a kelleténél több krémet hagyunk a halántékunkon, s homlokunkon a hajunk tövénél. Ezért jönnek ki ezeken a részeken a pattanásaink. Szánjunk rá több időt, és oszlassuk el szépen ezeken a részeken is – ha szükséges, töröljük le a felesleget.

Terméktipp: Eucerin Even Brighter FF 30 nappali krém – tökéletes megoldás a hiperpigmentáció ellen
Forrás:
A szem körül a bőr jóval vékonyabb, mint máshol, ezért egyáltalán nem mindegy, hogyan nyúlunk hozzá. A szemránckrémet gyengéden, a külső szemzugtól a belső felé haladva kell felvinni a szem alá. Ne dörzsöljük, hanem finoman paskolgassuk, ütögessük be a krémet a gyűrűsujjunkkal. A felső szemhéjunkon mindig közvetlenül a szemöldök alá vigyük fel a krémet, ne a mozgó szemhéjunkra, így biztosan nem folyik be a szemünkbe.

Terméktipp: Holika Holika Black Snail regeneráló szemránckrém – teljes körű öregedésgátló hatású szemránckrém 30 százalék fekete csiganyálkával, chockchok.hu