Galéria

8 kérdés, amivel őrületbe tudom kergetni a férjemet

Forrás:
Trükkös kérdés, tudom, de az én férjemnek annyira szuper ízlése van, hogy mindig kikérem a véleményét a szettemről és bátran hagyatkozom rá. Kivéve, ha a véleménye nem egyezik meg az enyémmel...
Miért lesz ideges tőle? A fenti utolsó mondat miatt.
Forrás:
Teszem fel a kérdést aggódva és gondoskodón, csupán csak az ő érdekeit szem előtt tartva a péntek esti baráti összejöveteleken. Csak azért, mert néhány éve már nem bírja olyan jól az alkoholt, mint korábban, és néha megviseli a másnap...
Miért lesz tőle ideges? Mert kikérte a sört. És igen, azért kérte ki, mert biztos benne, hogy meg akarja inni. Mert egy igazi férfin nem fog ki néhány korsó sör – és kész.
Forrás:
Na, figyeljetek, én kimondom: hatalmas tévhit, hogy a nők sokáig készülődnek. A férfiak készülődnek csak igazán sokáig! Mert nem jó ez a póló, mert szúr benne a valami, másik zokni kell, mert ez ebben a cipőben nem kényelmes, mert várjál csak, nem láttad a forgalmit? Ja, kell még egy pótaksi, hátha a lakástól a kocsiig tartó úton lemerül a mobil... Stb., stb. Őrület!
Miért lesz tőle ideges? Mert ha cseszegetem, még kevésbé képes koncentrálni a készülődésre...
Forrás:
Ez a kérdés olyankor szokott elhangzani, ha épp megbántott valamivel. Általában valami aprósággal. Olyan nagy kérés erre egy normális válasz?
Miért lesz tőle ideges? Mert fel nem foghatja, miért gondolom, hogy érzései irántam megváltoztak az elmúlt náhány óra alatt, ami eltelt azóta, hogy utoljára mondta nekem: 'Nagyon szeretlek.'
Forrás:
Mert olyan jó lenne gyakrabban andalogni kettesben a naplementében, vacsorázgatni a Római-parton, színházba, moziba menni...
Miért lesz tőle ideges? Mert ő is rafkós már, és azonnal kihallja belőle, hogy megint valamilyen észbontó balettelőadásra akarom elcipelni.
Forrás:
Elvégre a szülők, a család a legeslegfontosabb a világon, nem?
Miért lesz tőle ideges? Mert a kérdés becsapós, sőt, szó sincs itt kérdésről. Megyünk – és kész.
Forrás:
Én olyan rendes apukával nőttem fel, aki mindig mindenki maradékát jószívvel bepuszilta a vasárnapi ebéd végén, így soha semmilyen kaját nem kellett kidobni vagy kis tálkákba kotorva eldobozolni a hűtőben. Ezt a férjemtől is elvárnám, elvégre ő a férfi a családban, nem?
Miért lesz ideges tőle? Mert ő nem konyhamalac.
Forrás:
Teljesen jogos kérdés, mivel majdnem mindig minden problémát meg tud oldani egy csavarhúzóval és csípőfogóval.
Miért lesz tőle ideges? Mert számtalanszor elmagyarázta, hogy nem, a táskám elromlott zipzárját, leszakadt fülét és a Balaton-parti lassú netet NEM tudja megjavítani.