Galéria

6 apró trükk, amitől otthon is úgy érzem, mintha nyaralnék

Forrás:

A nagy melegben általában nem főzök nehéz ételeket, inkább amolyan olaszosra veszem a figurát a konyhában. Az elkészült falatokat megpróbálom minél szebben tálalni, és a szeretteimmel úgy elfogyasztani, mintha valami különleges alkalom lenne.
Forrás:

Nemcsak este esik jól fürdőzni a fényükben, hanem mivel színesek, napközben is nyáriassá varázsolják a kisebb-nagyobb tereket.
Forrás:

Hétvégenként – ha csak néhány dolgot szeretnék hozni a boltból vagy a pékségből –, felpattanok a bringámra és szép komótosan elkerekezek a legközelebbi boltig. Nemcsak mozgásnak, hanem fejtisztításnak is kiváló, arról nem beszélve, milyen jól esik közben megfigyelni a minket körülvevő világot.
Forrás:

Esténként, hétvégenként gyakran hívok barátokat vagy a családomat vacsizni, borozni, beszélgetni. Ilyenkor mindig szépen előkészülök: igazi nyári köntösbe öltöztetem az asztalt, felteszek egy kis jazzt, és persze készítek néhány finom falatot.
Forrás:

A nagyimtól láttam, hogy ez mennyire kikapcsoló tevékenység, és amikor még kisiskolás voltam, elkezdtem vele próbálkozni. Azóta rejtvényújságok nélkül nem indulok el nyaralni, úgyhogy ha otthon esem neki egy-egy feladványnak, szinte olyan érzésem támad, mintha a vízparton hűsölnék az árnyékban.
Forrás:

Kettesben is sokat kirándulunk, de a piknik társaságban a legjobb. Reggel összekészítek néhány kosárnyi ételt és italt, bepakolunk a kocsiba, és meg sem állunk egy szép rétig, mezőig. Íme, néhány klassz tipp piknikezéshez!