Galéria

Így flörtölünk mi a férjünkkel nap mint nap!

Forrás:
Bizonyára vannak olyan vicceitek, amiket igazából csak ti ketten értetek, csak nektek, kettőtöknek humoros, nektek bír különleges jelentőséggel. Ha épp passzol, süssétek el őket egymásnak nyugodtan társaságban is – ez erősíteni fogja az összetartozás érzését, s azt a tudatot, hogy mennyire jó kis csapatot alkottok ti ketten. Persze ne vigyétek túlzásba, nehogy megsértsétek a többieket.

2. Villantsátok egymásra a szexi mosolyt!
Nekem ez mindig beválik: azonnal látom a férjemen, hogy teljesen odavan értem, amint a vasárnapi nagy családi ebédnél – úgy, hogy más ne vegye észre – rávillantom azt a bizonyos 'felhívás a keringőre' mosolyt, amit csak neki tartogatok. Ilyenkor alig várjuk már, hogy indulhassunk haza...
Forrás:
Legyen váratlan, lendületes és jó szoros, pihe-puha! Lehet, hogy először meglepődik a párod majd rajta, de örülni fog neki és viszonozza. Sőt, legközeleb ő kap majd téged így a karjaiba.

4. Masszírozz, simizz, matass!
Nálunk szerencsés a felosztás, mivel én imádom a férjemet masszírozgatni, simizgetni, a haját bizgetni, ő meg ebben feredőzik. Akárhányszor elmegyek mellette, beletúrok a hajába, gyúrok egyet a nyakán, esténként pedig olykor át is szoktam jó alaposan masszírozni. Mindkettőnknek ez az egyik legkedvencebb esti programja.
Forrás:
Közlekedjetek újra kézenfogva az utcán, akár csak a kamaszok. Isteni lesz!

6. Üljetek közel egymáshoz
Az intimitáshoz visszatalálni csak testi közelséggel lehet. Tévézés közben üljetek közel egymáshoz. Bújjatok össze a kanapén, vagy kucorodj a párod ölébe a fotelban. Az a fontos, hogy minél jobban össze tudjatok simulni.
Forrás:
Küldj neki egy szerelmes idézetet sms-ben, egy szenvedélyes lassú számot Facebookon, vagy hagyj neki szerelmes levelet az íróasztalán, éjjeliszekrényén. Én egy időben mindig a férjem zakóinak a zsebébe csempésztem az üzeneteimet...

8. Bókolj!
A férfiak számára is fontos, sőt, talán még fontosabb is, mint nekünk, nőknek, a dicséret, az elismerés, a folyamatos pozitív visszajelzés. Annyit piszkáljuk őket (joggal persze), hogy dicsérjünk is néha! És igen, a külsejüket is dicsérhetjük, bókoljunk nekik, hogy megértsék, számunkra nincs náluk jobb pasi a világon.
Forrás:
Tudod, hogy melyik a kedvenc fehérneműje, vagy melyik cipő tetszik neki a legjobban a gyűjteményedből? Viseld azt minél többet és hozd a tudtára, hogy az ő kedvéért teszed. Mi nők amúgy is szeretjük magunkat szexinek, kívánatosnak érezni – erősítsünk rá erre az öltözködésünkkel is!

10. Érj hozzá szexin, titokban, ha társaságban vagytok.
Combsimi az asztal alatt? Jöhet! Vagy csempészd be a kezed finoman a pólója alá és simogasd meg a derekát. Azonnal izgalomba hozod, az tutibiztos!