Galéria

4 mód, hogy támogasd a hozzád közel álló nőket

Forrás:

Akár egy barátnős estén, összejövetelen is érdemes kicsit jobban figyelnünk egymásra. Kifaggatni a többieket a céljaikról, eredményeikről, munkájukról, esetleg kapcsolódási pontokat is keresni egymás 'küldetésében'. Önmagában már az is rengeteg energiát tud adni nekünk, ha kibeszélhetjük, megvitathatjuk, más szemszögből láthatjuk a minket foglalkoztató dolgokat. Tedd meg ezt magadért és a többiekért is, amilyen gyakran csak teheted!
Forrás:

Bizony, ez egy végtelenül fontos dolog lenne! Azzal, hogy kinyilatkoztatjuk, örülünk a másik eredményeinek, még több ösztönzést és önbizalmat adunk a számára, amit egyszer majd ő is viszonozni fog, ha a mi előremenetelünk kerül előtérbe.
Forrás:

Vagy alkotói, esetleg anyukakört... Bárminek is nevezzétek, legyen az a cél, hogy bizonyos időközönként megvitatjátok a veletek történteket, segítséget, tanácsot kértek egymástól, kikéritek egymás véleményét, esetleg megosztjátok a kapcsolati tőkéteket. Hidd el, egy ilyen 'megmozdulás' az élet bármely területén nagy segítség lehet.
Forrás:

Dicsérd meg a társaidat, mutasd ki nekik, hogy büszke vagy az eredményeikre, a tehetségükre! Sokszor akár egy-egy jó szó, kedveskedés is sokat nyomhat a latban, szebbé teheted, megédesítheted valakinek a napját egy apró dicsérettel, bókkal vagy kedveskedéssel. Ez nem kerül semmibe, és egészen biztos, hogy mindig vissza is fogod kapni a figyelmességedet.