Galéria

5 dolog a szexről, amit a férfiak szerint tudnod kéne, mégsem merik elmondani

Forrás:

Igen, érdekli a pasikat, mennyire élvezed velük a szexet. Ha valami nem tetszik – akár egy póz vagy időzítés –, nyugodtan oszd meg velük.


Forrás:

Sokaknak elég 1-2 dolog, ami kimeríti a szex fogalmát. A legtöbb férfi számára azonban fontos az érintés, hiszen így érzékibbé, erotikusabbá válik az együttlét. És persze te is nyugodtan megoszthatod vele, hol érintsen meg.


Forrás:

A tinikor végeztével a legtöbb férfi már többre vágyik, mint megdönteni álmai nőjét (persze mindig vannak kivételek). Azonban sokaknak az érzelmi kötődés is számít szeretkezés közben, ezért is fontos az érintés, a simogatás és a csók.


Forrás:

Az emberi vágy kiélése gyakran állati viselkedéshez vezet, s ez az ágyban sincs másképp. Ahogyan már előbb is mondtuk, ha van valamilyen preferenciád – harapás, paskolás –, azt nyugodtan oszd meg a pároddal is!


Forrás:

Mit szeret a pasid az ágyban? Ha kíváncsi vagy, de még nem osztotta meg veled, mindenképpen kérdezz rá. Ha esetleg nem annyira nyitott a témára, akár élesben is tesztelhetitek, kinek mi esik jól. Kísérletezésre fel!