Galéria

Belföldi kirándulások, amiket idén nem fogok kihagyni

Forrás:

Rögtön azzal kezdem, ami az egyik legkedvesebb számomra, hiszen sokat járunk ide, amikor Pécsre látogatunk a szüleimhez. Június 20-24-e között rendezik idén a Fishing on Orfű zenei fesztivált, amelynek legalább 1-2 napját szeretném kiélvezni.
Forrás:

Kinézünk magunknak egy klassz szállást, egy-egy jó borkóstolót, és egy hosszú hétvége alatt bejárjuk a vidéket.
Forrás:

Már többször voltam Pannonhalmán, de mindig tud számomra valami újat mutatni. Idén valószínűleg augusztusban teszünk oda látogatást családostul a Pannonhalmi Jazz-major rendezvény idején.
Forrás:

A Tisza-tó környéke egyszerűen varázslatos! Biztosan megnézzük az ökocentrumot, és talán részt veszünk egy csónakos túrán is, ahol a tó élővilágát, legfőképpen az ott lakó madarakat leshetjük meg közelebbről.
Forrás:

Tavaly sajnos nem tudtam megszervezni, de idén a világért ki nem hagynám, hogy ilyen páratlan környezetben vizsgálhassuk meg az égboltot. Kaposvárhoz közel akad még jó néhány látnivaló, így az is lehet, hogy pár napot a környéken töltünk, barangolunk, majd ezzel a programmal koronázzuk meg a kirándulást.
Forrás:

Nem tudunk és nem is akarunk elszakadni ettől a csodálatos vidéktől, majdnem minden évben ott vagyunk a vörösborfesztiválon. Idén esküvőre vagyunk hivatalosak Palkonyára, de ha nem lennénk, akkor is izgalmas kaland lenne ellátogatni valamelyik pincenapos programra. Így viszont nem kizárt, hogy a nyáron kívül még kora ősszel is visszalátogatunk Villány környékére.