Galéria

4 nyári trend, aminek képtelenség lesz ellenállni!

Forrás:

A pálmafa és a pálma levele ott lesz gyakorlatilag mindenhol. Nemcsak a nyári ruhákon, hanem az otthonunkban, parti kiegészítőként, de akár esküvői díszletként is belopja magát a szívünkbe. Ezen egy percig sem csodálkozunk, hiszen elég rájuk nézni és máris a vízpartra képzeljük magunkat.
Forrás:

A trópusi és bogyós gyümölcsök most is ott lesznek mindenki asztalán vagy piknikkosarában, csak idén egy ici-picit megbolondítva. Mennyei ízek érnek össze a szánkban a mézzel grillezett görögdinnyétől vagy a pezsgőbe fagyasztott gyümölcsös jégkrémektől. Persze a smoothie-król sem mondunk le, a kedvenc jeges turmixainkat viszont krémesen tocsogva, csupa édességgel díszítve és tálalva kapjuk majd a legjobb helyeken.
Forrás:

Ezek pedig minden mennyiségben! A kanapéra dobott díszpárnáktól kezdve a strandtörölközőkön át, egészen a flip-flop papucsokig minden a színkavalkádról, a rojtokról, bolyhokról, esetleg tollakról, gyöngyökről fog szólni. Egyszerűen imádjuk!
Forrás:

Jól mutat még a legegyszerűbb pólókon, ingeken is, de nem vetjük meg a dekorációkban, sőt a digitális kütyük díszítésében sem! Ha pedig csobbanni tartaná kedvünk, egy óriás flamingót vagy akár hattyút formáló úszógumit feltétlenül be kell szerezzünk, mielőtt elindulunk a strandra!