Galéria

A legőrültebb sztárdiéták

Forrás: Natalie Portman balerinát alakított a Fekete hattyú című filmben, így nem nyomhatott többet 36-40 kilónál. Sokkoló, de a színésznő elérte, hogy őrülten sovány legyen a forgatásra: napi fél grapefruit-ot, répát és mandulát evett. Meg is nyerte a szereppel az Oscart, de vajon megérte??
Forrás: Beyoncé 8 kilótól szabadult meg a Dreamgirls forgatására, de nem akárhogyan. Két héten keresztül csak vizet ivott, amibe citromlevet facsart és tett bele cayenne borsot, illetve juharszirupot is. Nagy ritkán evett egy kis zöldséget is. A fogyás látványos volt, a díva azonban elárulta, soha többé nem vállalkozna ilyesmire.
Forrás: Anne Hathaway csontvékonyra fogyott A nyomorultak forgatására, mert a szerepe megkívánta, hogy nagyon sovány legyen. Anne hetekig napi 500 kalórián élt: csakis zabkását, retket és hummuszt evett. A színésznő egyszer elmesélte, hogy a Batman: Felemelkedés című filmre is hasonlóképpen készült, de akkor rengeteg kelkáposztát is fogyasztott.
Forrás: Az énekesnő sajnos sokat szenved a súlya miatt, ami állandóan változik. Van, hogy szupervékony, és van, amikor bizony van mit fogni rajta. Ő a színdiétára esküszik, ami azt jelenti, hogy minden nap más színű ételeket eszik. Hétfőnként például fehér napot tart, akkor csakis fehérbab, sajtok és fehér színű zöldségek szerepelnek a menüben.
Forrás: Reese Witherspoon a harmadik babája születése után úgy szabadult meg a plusz kilóktól, hogy hetekig bébiételeken élt. Ez a diéta egyébként roppant népszerű az álomgyárban, mert a pürés ételeket könnyen emészti a szervezet, az adagok adottak, így a túlevés kizárt. Hát, ők tudják...
Forrás: Madonna kőkemény, ha a testéről van szó, így nem lepődsz meg, ha azt írjuk, az ő diétája a legborzasztóbb. Madonna úgy gondolja, időként a testének bőven elég csak a levegő, az illatok, így azzal lakik jól, hogy főzéskor az ételeket szaglássza. No meg a sós vizes levessel, ami gyakorlatilag csak ebből a két hozzávalóból áll. Persze Madonna nem él így állandóan, de ha fogyni akar, ő erre a módszerre voksol.
Forrás: Láttad már Nicole Kidmant akár csak egy deka plusz súllyal is? Mi nem! A színésznő mindenesetre a szülés után nagyon le akart fogyni a munkája miatt, így hetekig csak tojást evett: reggelire és ebédre 1-1, vacsorára 2 darab főtt tojást készített magának. Ennyi. A fogyás sikerült, de a diéta mély nyomokat hagyott a színésznőben.
Forrás: A pasik is képesek ám diétázni! Matthew McConaughey is egy filmszerep miatt soványodott le: a filmsztár 18 kilót fogyott, és 4 hónapig csak fehérjén, illetve különböző turmixokon élt. Szerinte a diéta lelki része sokkal megterhelőbb volt, mint az állandó éhség.
Forrás: Alig lehet ráismerni Christian Bale-re, ugye? A színész A gépész cimű film miatt 4 hónap alatt 27 kilót fogyott, miután napi 1 tonhalkonzervet és 1 almát evett. A diéta végére a zsírjától és az izmaitól is megszabadult, az eredmény döbbenetes lett!