Galéria

5 póz, ha kifejezetten hátulról szereted az együttléteket

Forrás: Ha lovagoltad már meg a párodat és imádod is azt a pózt, akkor ideje irányt váltani, mégpedig szó szerint! Ebben az esetben mindössze annyi a dolgod, hogy megfordulj és így élvezd a saját mozgásod és persze a párod testét. Egyedül azoknál okozhat nehezebb megmérettetést ez a póz, akiknek a partnere görbe szerszámmal rendelkezik, hiszen lehet némi kellemetlen érzés közben.
Forrás: Hasonló a fordított lovagló pózhoz, de itt a lábak a férfi combjai alól bújnak ki, a felső test pedig előre dől, szinte már fekvő helyzetben van. Ez egy igen izgató póz sok nő számára, hiszen teljesen egybe lehet olvadni a partnerünkkel.
Forrás: Egy igazi klasszikus, amely az idők kezdete óta mind a férfiak, mind a nők számára igen élvezetes és népszerű. Ebben a helyzetben lehet a legmélyebben érezni a párunkat és, amit a lehető legkönnyebb kiegészíteni, akár egy kis kötözéssel vagy egy szerepjátékkal.
Forrás: Ha inkább a romantikusabb és gyengédebb szexet kedveled, akkor neked találták ki a fekve hátulról pozíciót, amely lágy és kellemes egyesülést ad mindkét fél számára. Igazi csemege az elsősorban misszionáriust kedvelők körében.
Forrás: Az igazán magas szinteket megélők - na és persze azok, akik jó kondiban vannak - mindenképp adjanak egy esélyt az ülés pozíciónak, amely során a párunk egy széken ül, mi pedig hátulról szintén leülünk, csak a férfiasságába. Nem egyszerű és a combizmokra is szükség lesz, de nagyon érdekes és tüzes élményt adhat.