Galéria

Ide utazz a horoszkópod szerint, ha OROSZLÁN jegyű vagy!

Forrás: Pattanjatok autóba, és meg se álljatok egy nyüzsgő, minden ízében szerethető városig, ahol nemcsak egy jót pihenni, várost nézni, hanem akár bulizni is tudsz! Olyan könnyen elérhető úticélt érdemes választanod, ahova akár még barátokkal is el lehet látogatni, hogy közös élményekkel gazdagodhass – és persze az idővonalról se hiányozzanak a közös partifotók...
Forrás:

Talán az egyik legjobb úticél számodra, mert itt van a közelben – így szinte bármelyik hétvégén fel lehet kerekedni –, rengeteg kocsmájával, szórakozóhelyével a sör és persze a bulizás fellegvára. De ha épp a klasszikus turista bőrébe bújnál, nem fogsz csalódni a látnivalókban sem!

Szállástipp: Pure White Design Hotel
Forrás: Családi utazáskor is fontos számodra, hogy igazán kikapcsolódhass, miközben a gyerekek is jól érzik magukat. Ehhez majdhogynem elengedhetetlen számodra a tengerpart, hiszen nincs is jobb, mint a kölykökkel pancsolni, napozni, fagyizni és rengeteget bohóckodni. Olyan szállást keresel, ami hasonlóan jó körülményeket biztosít, mint az otthonotok, ehhez pedig egy jól felszerelt apartman remek választás, ha velük utazol.
Forrás:

Nem állítjuk, hogy ez lesz életed egyik legrövidebb utazása, az viszont biztos, hogy a kényelmetek és a fantasztikus környezet minden autóban töltött percért kárpótol majd benneteket! Azért is jó, ha négy keréken érkeztek ide, mert így nagyobb kirándulásokat is tehettek majd a környéken, s ha igazi 'beach'-re vágytok például, átugorhattok a mindössze 30 percre fekvő Budvába is. A Kotori-öbölben pazar látványban lesz részetek, és az óváros forgatagába is biztosan hamar beleszerettek majd.

Szállástipp: Babilon Hotel és Apartman
Forrás: Örökké nyitott és új dolgokra, látnivalókra fogékony lelked sokszor messzi tájakra vágyik, olyanokra, amelyekről mások csak álmodoznak. Te azonban nem vagy rest megkeresni a legjobb ajánlatokat, a legpáratlanabb helyeket, és nem állnak távol tőled a bevállalósabb úticélok sem, és ez akkor is így van, ha a csemetéidet is magaddal viszed. Ez persze nem azt jelenti, hogy ne keresnéd a biztonságot, mindössze azt, hogy nem feltétlenül akarsz beállni a sorba a 'tipikus családi utazók' közé. Nem csinálsz hát nagy ügyet a pakolásából, a repülésből és nagyjából semmiből: mottód, hogy 'vedd lazán a dolgokat', 'mindent meg lehet oldani', és persze az, hogy 'induljon a szórakozás!'.
Forrás:

Bárhova is vigyen az utad ezen a varázslatos szigeten, teljesen magával ragad majd a hely természeti szépsége és mindent belengő kultúrája. A balinéz fafaragások, a zene és a táncok egészen más világba repítenek, ahol akaratlanul is úgy érzed majd, 'megérkeztél, ez a te helyed'. Érdeklődsz a helyi gasztronómia, a piacok iránt, és miután mindezt a családoddal együtt felfedezted, kényelmesen hátradőlve nézed, ahogyan a kicsik játszanak a kristálytiszta tengervízben.

Szállástipp: Melaya Villas és Grand Mirage Resort Thalasso Bali
Forrás: Ugyan imádod a csapatos, családos utazásokat, de néha az kapcsol ki csak igazán, ha a pároddal kettesben tölthettek el néhány mozgalmas, gondtalan napot. Ilyenkor sem vágysz feltétlenül a semmittevésre, hanem szívesen veszel nyakadba egy nagyvárost, vagy veted bele magad valahol az éjszakába.
Forrás:

A város, amely sohasem alszik... kell neked! Meg persze a nagyvárosi forgatag, a divat, a legklasszabb eldugott helyek, a kávézók, a park, ahol megpihenhetsz. Annyiszor láttad már filmeken, de mindig is vágytál rá, hogy egyszer élőben tapasztald meg, milyenek a fények a Time Square-en, vagy hogy lásd, mekkora is valójában a Szabadság-szobor. Keresd meg a legolcsóbb repjegyet, nézz ki egy klassz szállást, ahonnan sok látványosság elérhető, és éld át néhány napig ezt a semmihez sem fogható élményt!

Szállástipp: Hudson New York Central Park