Galéria

Ezek az apróságok komoly károkat okozhatnak a kapcsolatodban

Forrás:

Sok pár otthon érzi magát a legjobban. A macinaci és a bő póló kényelmes, ugyanakkor ha nem vigyázol, egyedül maradsz ott a kanapén. Persze azzal semmi gond nincs, ha inkább otthon maradtok, viszont amennyiben hónapokig csak filmeket néztek és inkább ezt választjátok a szórakozás helyett, érdemes elgondolkodni, hogy mi állhat a háttérben. A randik egy idő után biztos, hogy nem lesznek már annyira izgalmasak, mint az elején, de néhány program sokat dobhat a párkapcsolatotokon.


Forrás:

Idővel a szex sem lesz a régi, ám ezen lehet változtatni – sőt, ajánlott is. A legjobb, ha elfelejted a kifogásokat és például kipróbálsz néhány új dolgot az ágyban. Nem kell tízezreket költened új fehérneműre, elég, ha mondjuk eddig nem próbált pózt iktattok a repertoárba.


Forrás:

Lehet, hogy úgy gondolod, az a jó megoldás, ha kerülöd a konfrontációt, de a hatalmas, haraggal teli lufi egyszer kidurran. Nem kell mindenből nagy ügyet csinálnod – megfelelő kommunikációval pedig akár a veszekedés és ajtócsapkodás is elkerülhető. Hidd el, sokkal rosszabb, ha hetekig ültök a problémán – ahelyett, hogy egyből megoldást keresnétek rá!


Forrás:

Talán ez tűnik a legkisebb problémának, ám mégis ártalmas. Néha mindenkivel előfordul, hogy elnyomja az álom a tv előtt, viszont ha inkább a kanapén alszol a franciaágy helyett, ott már valami gond van. Ha nem együtt alszotok, nő a távolság köztetek - átvitt értelemben is, ezért erről ideje leszokni.


Forrás:

Előfordulhat, hogy egyikőtök sem szeret nagy feneket keríteni a fontos dátumoknak, azonban a kapcsolatotoknak jót tesz, ha valamilyen módon megemlékeztek ezekről. Az ünnepek fontos részei az együtt eltöltött időnek.