Galéria

5 sztár, akinek nem volt elég 1 menyasszonyi ruha az esküvőjén

Forrás:
Hm, mi passzol egy 15 millió dolláros gyémánt ékszerhez? Három Vera Wang-ruha: egy tüllös a ceremóniához...
Forrás: ...egy hosszú uszályos szirénruhán át...
Forrás: ...az eddigiekhez képest visszafogott, de dekoltázsban hangsúlyos darabig. Mindez a korábbi esküvő volt Kris Humphries-szel – Kanyé-hoz már „csak” egy 500 ezer dolláros Givenchy-ruhában ment hozzá.
Forrás: Solange Knowles
Az énekesnő 2014-ben ment hozzá Alan Ferguson rendező-producerhez. Az igent ebben a drámai Kenzo-ruhában mondta ki, de ez nem minden, mert.. (lapozz!)
Forrás: ...a templomot Stéphane Rolland vagány menyasszonyi kezeslábasában közelítette meg Solange a vőlegény oldalán, kerékpáron.
Forrás:
A modell 2016-ban mondta ki az igent Kevin Hart humoristának. Ő is három Vera Wang-ruhát választott: egy luxuriózus tüllszoknyacsodát...
Forrás: ...egy selyem-csipke sellőestélyit...
Forrás: ...és egy selyemborítású menyasszonyi ruhát fátyollal. Az Eniko név egyébként ne tévesszen meg senkit, a modell jamaikai származású.
Forrás:
Ő is befizetett egy Vera Wang-tripre, amikor 2013-ban hozzáment John Legend zenészhez az olaszországi Comóban. Volt egy szétterülős tüllruhája...
Forrás: ...egy romantikus, testhez simuló, térdtől lefelé elbővülő csipkeestélyi...
Forrás: ...és menyecskeruhaként egy piros darab, kicsit flamenkós hatású.
Forrás: Lauren Conrad
A valóságshow-sztárból lett üzletasszony–blogger 2014-ben ment hozzá William Tell rockgitároshoz. Mint valódi self-made woman részt vett a ruhája tervezésében: közösen találta ki a Badgley Mischka-divatházzal ezt a magas nyakú, ugyanakkor ujjatlan ruhát. Később azután átvedlett egy másikba.. (lapozz)
Forrás: ...ami pedig ez a fekete-fehér csipkeköntös volt.