Galéria

Forrás: Az egyszerű oldalfonás elegáns, szexi és játékos. A legjobban akkor mutat, ha egy-egy szálat óvatosan ki is húzogatsz, hogy kissé befejezetlennek tűnjön.
Forrás: Ha kibontva szeretnéd hordani a hajadat, de a meleg nagyon zavar, van egy tuti megoldás: a fejtetőre konty formájában tűzd fel a hajad felső rétegét. Ettől könnyebbnek érzed majd a tincseidet, mégis dögös lesz a hajzuhatagod.
Forrás: Ilyen szoros és fényes kontyot akár a legelegánsabb bulikon is viselhetsz, napközbenre pedig egy kicsit lazább verzióban is elkészítheted.
Forrás: A laza lófarokkal sosem lőhetsz mellé. Idén nyáron a copf az igazán laza formában hódít. Csak dobd hátra a hajadat, és anélkül, hogy megszorítanád, kösd lófarokba. A fejtetődön egyáltalán nem baj, ha kicsit kusza a hatás.
Forrás: Még fonni sincs kedved? Semmi gond, csak válaszd ketté a hajadat, és dobd át az egyik oldalra. Szalaggal vagy akár bőrszíjjal tekerd át, majd a végén gumizd be. Húzogass ki egy-egy szálat, hogy az eredmény kicsit kócos legyen.
Forrás: Fésüld hátra az egész hajadat, majd alul, a nyakad aljánál kösd lófarokba, tekerd körbe a copfodat és tűzd le a kis kontyot. Szuperelegáns!
Forrás: Göndörítsd be a hajadat, és kösd a fejtetődre olyan magasan, amennyire csak tudod. Hagyd, hogy a göndör fürtök össze-vissza lelógjanak!
Forrás: Mi az, ami jobb egy kontynál? Két konty! Készíts egy copfot a fejed közepén hátul, majd az egyik felét felfelé, a másik felét lefelé tekerd kontyba!