Galéria

6 ember, aki tönkreteheti a kapcsolatod

Forrás:

Biztosan van ellenkező nemű kollégád, akivel közös vicceitek vannak, eljártok kávézni, s jelenléte negatívan hat a kapcsolatodra.

'A kollégák mindig a legjobb oldaladat látják, ahogyan te is az övékét' – mondja Rachel Sussman párkapcsolati szakértő.

De amint hazaérsz, ott vár a mosatlan, a sok számla, és persze a fejedben megjelenik a kollégád képe is, aki annyira tökéletes.

'Tudnod kell, ha a kollégád a férjed lenne, valószínűleg nem jönnétek ki jól egymással' – mondja a szakértő.

Mi a megoldás? Például próbálj kevesebbet beszélni róla otthon, neki pedig ne nyílj meg annyira – kollégák vagytok, nem öribarik.


Forrás:

Klisé, de okkal: vannak nők, akik egyszerűen képtelenek kijönni a férjük anyjával. Sussmann szerint ez alapvetően egy nehéz kapcsolat, ugyanakkor a párod sem tudja objektívan szemlélni a kedves mama dolgait. Általában két tűz között érzik magukat a pasik, ha a párjuk és anyjuk harcban állnak egymással. Azonban azt fontos tudnia a szülőknek, hogy a ti kapcsolatotokban csak két ember él: te és a párod.


Forrás:

Valószínűleg néha elfog a féltékenység, ha a barátod legjobb barátja nő. Általában nem értjük, miért kell ellenkező nemű barát, ráadásul a bizalom hiánya miatt a megcsalás halvány lehetősége is megfordulhat a nők fejében. És persze arra is sokan kíváncsiak, vajon miről beszélhetnek, kifecsegik-e a férfiak a párkapcsolati problémákat. Érdemes beszélned a pároddal, ha téged zavar ez a helyzet, hogy új szabályokat fektessetek le.


Forrás:

Röpködő endorfinok, közös izzadás és izmos testek – a konditerem tökéletes hely a pasizásra, kivéve, ha van pasid. A párkapcsolatban élők gyakran lesznek féltékenyek az edzőkre is Sussman szerint pusztán amiatt, mert esetleg jobban néznek ki. A lényeg annyi, hogy szorítsd szigorúan munkakapcsolatra a kettőtök között lévő dolgot, ha el akarod kerülni a gyanús helyzeteket – és ez bizony a pasidra is igaz!


Forrás:

Igen, ő az, aki tudja az összes titkod még a házasságodról is. Ez sokak szemét szúrja, különösen akkor, ha valaki nem nyitott a pszichológiára. A megoldás, ha a terápiára járó fél elhívja a párját egy kötetlen beszélgetésre, ahol a terapeuta is részt vesz, így megnyugodhat. Ennyire egyszerű.


Forrás:

Lehet, hogy észre sem veszed, de a kutyusod kapja a legtöbb szeretetet – igen, részben azért, mert ő nem dobálja szét a koszos zokniját és nincs tele a borostájával a mosdókagyló sem. Fontos, hogy a kedvenced és a párod nagyjából ugyanakkora arányban érezzék a törődésed – bár egy cuki szőrgombócnak tényleg nehéz ellenállni!