Galéria

Ezt rontod el a párkapcsolataidban a horoszkópod szerint

Forrás:

Kos

Nem bírod elviselni, ha unatkozol.

Nem érdekel az elköteleződés, amíg nem találsz valakit, aki legalább annyira izgalmas, mint amilyen te magad vagy. Ez azt jelenti, hogy sok rövid kapcsolatod volt már – vagy éppen hosszú, amit titokban halálra untál. Nem akarsz lassítani és óriási félelmed, hogy valaki olyan láncol magához, aki azt akarja, hogy 'megállapodj' végre. Egészen addig gondjaid is lesznek a párkapcsolataiddal, amíg nem találod meg azt az embert, akinek ugyanolyan érdekesek az elképzelései arról, hogyan kellene megöregedni, mint neked.


Forrás:

Bika

Nem vagy jó abban, hogy megnyílj a másik számára.

Elijeszted az embereket azzal, hogy kívülről érzéketlen kőnek tűnsz. Nem sokan bírnak olyan sokáig megmaradni melletted, hogy kivárják, amíg megbízol bennük és megnyílsz nekik. Legalább annyit adnod kellene magadból, hogy tudják, igenis van, ami érdekel téged és ezért többet akarjanak tudni rólad.


Forrás:

Ikrek

Nem vagy jó abban, hogy felnőttként viselkedj.

Az Ikrek a saját pozitív buborékjában él, ahol mindig süt a nap és unikornisok labdáznak a szivárvány alatt. Egy kapcsolat fenntartása néha bizony kellemetlen feladat, amit nehezen látsz be, ettől viszont egyedül érezheti magát a szerelmed, sőt az önértékelésével lehetnek súlyos problémái miattad. Egészen addig gondjaid lesznek ezzel, amíg módot nem találsz arra, hogy szenvedéllyel dolgozz olyan hétköznapi ügyön, mint egy párkapcsolat fenntartása.


Forrás:

Rák

Nem tudsz kiállni magadért.

A Rákok imádják a se veled, se nélküled kapcsolatokat. Nehezen viseled a diszharmóniát, pedig a konfliktussal teli pillanatok szükségszerűek egy hosszú távú, egészséges kapcsolatban. Ehelyett te azonban szereted a problémákat a szőnyeg alá söpörni és addig idealizálni a szerelmedet, míg az érzelmek ki nem robbannak belőled. Addig lesznek ilyen gondjaid, amíg rá nem jössz, hogy a kis, kellemetlen beszélgetések jobbak, mint addig várni, míg a problémák olyan óriásira duzzadnak, hogy ne lehessen higgadtan beszélni róluk.


Forrás:

Oroszlán

Nem bízol abban, hogy a szerelmed megadja neked, amire vágysz.

Nem titok, hogy az Oroszlánok szeretik a figyelmet és ez gyakran azzal jár, hogy úgy érzik, nem értékelik vagy figyelmen kívül hagyják őket. Ismerd el, kezdtél már azért vitát, mert úgy érezted, a partnered kihasznál. Már az elején egyértelműen közölnöd kell a szerelmeddel, hogy szükséged van arra, hogy a figyelme és szerelme konkrét szavak formájában is öltsön testet. Mindketten boldogabbak lesztek, ha ez az elvárás világos a kezdetektől.


Forrás:

Szűz

Mindig a rossz embert választod.

Úgy tekintesz a szemétládákra, mint valamiféle szórakoztató DIY-projektre, ami kihívás számodra, hogy megjavítsd. Azután hónapokkal később azon gondolkozol, miért érzed úgy magad, mintha a barátod anyja lennél, nem pedig a társa. Egészen addig fogsz belefutni ebbe a hibába, amíg rá nem kényszeríted magad arra, merj annyira sebezhető lenni, hogy egyenrangú partnert válassz magadnak.

 


Forrás:

Mérleg

Nem arról van szó, hogy te rontasz el valamit, hanem mindenki más.

De tényleg! Egyáltalán nem illesz bele a modern párkapcsolatok szívtelenségébe. Igazán törődsz az emberekkel és kapcsolatba akarsz kerülni velük. De nem érdekel, hogy elköteleződj csupán az elköteleződés kedvéért, csakhogy nehéz olyasvalakit találnod, akit nem ijeszt el az, hogy te valami igazira vágysz. Akkor lesz vége ennek a problémának, amikor mindenki már hasonlóan kezd viselkedni, mint te, vagy akkor, ha találsz magadnak egy másik rendes Mérleget.


Forrás:

Skorpió

Nem bírod kimutatni, ha tetszik neked valaki.
Az emberek belefáradnak abba, hogy tetszik nekik egy Skorpió, mert a Skorpió sosem akar annyira sebezhető lenni, hogy kimutassa az érzelmeit. Ez viszont elengedhetetlen egy jó, egészséges kapcsolathoz. Mivel ezt elutasítod, így mindig ugyanolyan játszmázós kapcsolatban kötsz ki.

Akkor tudsz majd igazi kapcsolatot létesíteni valakivel, amikor háttérbe tudod szorítani annyira az egódat, hogy odatedd végre magad.


Forrás:

Nyilas

Nem tudod komolyan venni a potenciális párkapcsolatokat.

A nyugodt, laza természeted miatt az egészségesnek ígérkező kapcsolatok kicsúsznak a kezed közül. Jobb szereted olyannak elfogadni a dolgokat, amilyenek és ez mások számára az érdeklődés hiányának tűnhet. Fel kell ismerned, hogy ha egy nagyszerű emberrel találkozol, az ritka kincs és megéri alkalomadtán a stressz, ami abból fakadhat, hogy magad mellett akarod tartani őt.

 


Forrás:

Bak

Nem akarod elfogadni, hogy mindenkinek vannak hibái.

Az égben vannak az elvárásaid és ezt azzal igazolod, hogy másokkal is csak annyira vagy kemény, mint magaddal. Azonban ezzel a hozzáállással megakadályozod, hogy lenyűgöző embereket ismerhess meg, csak azért, mert nem tökéletesen illeszkednek ahhoz a penészes elképzeléshez, amiről azt hiszed, hogy akarod. Egészen addig lesznek ilyen problémáid, amíg el nem fogadod, hogy a szerelem nem a kedvenc sütiszaggatód formájában érkezik.


Forrás:

Vízöntő

Nem hiszed, hogy bárki is a te szinteden van.

Senkiről nem hiszed el, hogy intellektuálisan a te sebességeddel pöröghet. Ez pedig olyasfajta sznobság, amit kiszúrnak az emberek. Ahelyett, hogy folyton felvágnál a tudásoddal, szánj időt arra, hogy hidat építs más emberekhez, hogy kirajzolódhasson számodra az ő nézőpontjuk. Ez azután a kitűnő készség! Ha kihívásként tekintesz erre, és úgy tekintesz a beszélgetésekre, mint egy felfedezőútra, sokkal jobban kijössz majd az emberekkel.

 


Forrás:

Halak

Nem engeded be az embereket a saját kis világodba.

Rendkívül félelmetes dolog Halakkal randizni, de te észre sem veszed. Azt hiszed, meleg és nyitott vagy, pedig folyton elbújsz a saját kis világodba és nem invitálod magaddal a partneredet. Te vagy a tipikus elérhetetlen, okos álmodozó, akinek sosem tűnik annyira fontosnak a párkapcsolata, mint a másik számára. Ez a probléma addig fent is marad, amíg meg nem érted, hogy az észlelés maga a valóság, és ki kell mutatnod, hogy mennyire törődsz a másikkal.