Galéria

Csak semmi unalom! 9 egyedi randiötlet nyárra

Forrás:

Hozd vissza a gyerekkorodat, és menjetek el valahova sátorozni! (Ha nem fűt annyira a kalandvágy és nagy a kertetek, akár oda is kiköltözhettek).


Forrás:

Ha mindketten rajongtok a sörért, látogassatok el pár helyi sörfőzdébe és teszteljétek a kínálatot. A kánikulában amúgy is jól fog esni a hideg ital.


Forrás:

Nincs is lenyűgözőbb látvány, mint magasról gyönyörködni a naplementében – tökéletes program a romantika szerelmeseinek.


Forrás:

Fedezzétek fel a várost és vesszetek el benne!


Forrás:

A strandoknál nagyobb élmény, hiszen itt sokkal többféle csúszdát próbálhattok ki. És biztos, hogy előjön majd belőletek a gyermeki énetek.


Forrás:

Fedezzétek fel a város legjobb fagylaltozóit – ennél jobb program nincs is (bár a bikini body így kicsit háttérbe fog szorulni).


Forrás:

Nem feltétlenül kell zenében gondolkodni, annyi jó program van ezen kívül is! Ha szeretitek a hasatokat, mindenképp gasztronómiai jellegűt válasszatok!


Forrás:

Akár 2-3 nap is elég ahhoz, hogy ellátogassatok a kedvenc helyeitekre – de ha igazán bátrak vagytok, útközben döntsétek el, hol fogtok több időt tölteni! Ha egyébként nem vagytok sokat együtt, akkor ez a program szuper lesz a számotokra!


Forrás:

Nézzetek ki egy szimpatikus tavat és menjetek el kenuzni vagy csónakázni. Jól lebarnulhattok, ráadásul ha te is besegítesz az evezésbe, az aznapi edzést is letudhatod.