Galéria

Igazi transzformerek: Ilyenek voltak és ilyenek lettek a Kardashian-család tagjai

Forrás:

Caitlyn Jenner

Ha az utóbbi idők átváltozásairól van szó, akkor Caitlyn Jenner biztosan az elsők között fog eszünkbe jutni. Az olimpikon két évvel ezelőtt még Bruce Jenner néven férfiként hozta meg a végleges döntést, hogy ezentúl nőként szeretne létezni. Elmondása szerint mindig is úgy érezte, hogy női lélek lakozik benne, s a férfiakhoz sosem vonzódott. A nemváltoztató műtét óta aszexuálisnak vallja magát és büszke rá, hogy meg merte hozni ezt a döntést, hiszen így végre önmaga lehet.


Forrás:

Kendall Jenner

Kendall a család szupermodellje, testvéreitől nagyon különböző életmódot folytat. Csak 12 éves volt, amikor bekerült a műsorba, de már akkor sem élvezte a folyamatos reflektorfényt, sokszor elbújt a stáb elől. Jelenleg is igyekszik védeni a privátszféráját, nem enged betekintést a magánéletébe. Gondosan ügyel arra, hogy karrierje egyre feljebb íveljen, erre viszont nem a családja hírnevét próbálja felhasználni. Bejárta a világ kifutóit, de ha teheti, mindig hazalátogat a családjához, ami életének egyik legfontosabb pillére.


Forrás:

Khloé Kardashian

Khloé korábban a kosaras Lamar Odom felesége volt, de a válását követően hozta legjobb formáját. Nem a depressziót választotta, inkább energiáit és feszültségét sporttal vezette le, új alakjával azóta is mindenkit lenyűgöz. Ha mindez nem lenne elég, még írt egy könyvet is, és indított egy két évados valóságshow-t új életmódjáról. A lustaként és túlsúlyosként elhíresült Khloé ma már nagyon más személyiség, mint a sorozat elején volt, de szúrós beszólásaiból ma sincs hiány.


Forrás:

Kim Kardashian

A Kardashian család talán leghíresebb tagjának változásairól órákig lehetne beszélni. Végeztek már rajta orrplasztikától kezdve a szilikonos fenéknagyobbító műtéten át mindent, ami egy plasztikai sebésznél elérhető. Ennek eredménye, hogy Kim mára a szépészeti beavatkozások ikonjává vált, ezen a téren ő teremti a divatot.


Forrás:

Kourtney Kardashian

Kourtney az évek alatt nem külső változásaival hívta fel magára a figyelmet. Immáron 3 gyermekével ő leginkább az anyaság ikonja, és személyiségében változott a legtöbbet. A sorozatban láthatjuk, ahogyan küzd az anyává válás nehézségeivel és a gyereknevelés buktatóival.


Forrás:

Kris Jenner

A gyerekek elsősorban mindent a szüleiktől lesnek el, pont ezért nem meglepő a Kardashian és Jenner lányok plasztikai sebészet iránti rajongása. Kris Jenner, a testvérek édesanyja is pont annyira élvezi a plasztikai műtétek előnyeit, mint a család bármely másik tagja. Arcán, nyakán és egyéb testrészein is végeztek már kisebb-nagyobb szépészeti beavatkozást, bár Kris ezeket nem mindig ismerte el.


Forrás:

Kylie Jenner

Kylie épp csak 10 éves volt a show kezdetén, így természetes, hogy azóta hatalmas változáson ment keresztül. Azonban – más tinédzserektől eltérően – rajta nemcsak a pubertáskor, hanem jó néhány plasztikai műtét is alakított, 19 éves korára pedig igazi sminkmogullá nőtte ki magát. Kylie napról napra kaméleonként változik: egy kis hajhosszabbítás vagy még egy pici kollagén az ajkaiba – és megújultan kezdheti a napot. 


Forrás:

Rob Kardashian

Robról az utóbbi években pozitív hírt nemigen lehetett hallani. A pletykalapok csak botrányos kapcsolataitól és romló egészségétől hangosak. Az amerikai Dancing with the Starsban való szereplése óta csak egyre lefelé ível a karrierje, korábbi sármos külseje is semmivé foszlott. A rajongók jelenleg csak elhízva, melegítőben flangálva láthatják.