Galéria

Hollywoodi sztárok híres ősökkel

Forrás: Beyoncé és Gustav Mahler: a díva bizony rokonságban áll a 19. századi osztrák zeneszerző és karmesterrel. Szóval innen van Queen B tehetsége!
Forrás: Cindy Crawford és Ernest Hemingway: a modell egy mázlista, hiszen az ősei között ott van a világhírű írózseni is!
Forrás: Robert Pattinson és Drakula gróf: ha most hangosan felnevettél, nem vagy egyedül. Ám vicc ide vagy oda, az Alkonyat filmek vámpírja bizony Drakula gróf leszármazottja!
Forrás: George Clooney és Abraham Lincoln: a színész és az USA egykori elnöke Lincoln anyai nagymamája, Lucy Hanks révén állnak rokonságban.
Forrás: Johnny Depp és II. Erzsébet: a kettejük közti rokoni kapcsolatot anno a BBC fedezte fel, mert kiderült, hogy mindketten III. Eduárd angol király leszármazottai. 
Forrás: Brooke Shield és IV. Henrik francia király: a modell nemrég derítette ki, hogy az egyik legnagyobb francia király leszármazottja.
Forrás: Benedict Cumberbatch és III. Richárd angol király: hihetetlen, de az angol színész épp azt a férfit játssza a The Hollow Crown tévésorozatban, akinek igazából a leszármazottja. 
Forrás: Madonna, Celine Dion és Camilla: gondoltad volna, hogy ez a három nő rokonságban áll egymással? Pedig így van: mindhárman egy Zacharie Coutier nevű francia hódító leszármazottai!
Forrás: Brad Pitt és Barack Obama: bizony, az egykori elnök és a színész távoli, de egészen távoli unokatestvérek: közös ősük Edwin Hickman, aki 1690-ben született.