Galéria

Kipróbáltuk: hatékony háztartási cikkek, amikhez most olcsóbban hozzájuthatsz

Forrás:

A Müller drogéria saját márkás termékéről van szó, amit én már nem nagyon cserélnék le másra. Ez az egyetlen olyan előkezelő spray ugyanis, ami eddig mindig minden anyagból kiszedte a foltokat. Értsd úgy, hogy a paprikás utáni zsírfoltot, a fehér farmeromra ömlött vörösbor pacát, és a férfi ingekből, pólókból szinte kimoshatatlan, sárgára színeződött izzadságfoltokat is. Csak 1-2 percig kell a folton hagynod, mielőtt bedobod a mosásba, és tényleg szuper lesz az eredmény!

Ezt a kupont tudod majd felhasználni hozzá a Müller üzletekben!
Forrás:

Már több wc falára tapadós fertőtlenítőt is kipróbáltam, de az esetek többségében vagy nem akart odatapadni (a kezemhez viszont nagyonis), vagy pedig túl gyorsan leázott az öblítésekkor. Ez viszont tényleg azt adja, amit vársz tőle: az applikátorral odanyomod a csészébe (végre nem kell kézzel hozzáérned), kellemes illatot áraszt, és szerintem a vízkő ellen is elég hatékonyan öblít.

Ezt a terméket akár majd online is megrendelheted a Rossmantól, egy kedvezményes Joy kuponnal!
Forrás:

Elmondom mi volt a gondom csomó ideig a legtöbb konyhai papírtörlővel: ha egy kicsit is benedvesítettem, - például a konyhapult áttörlésekor, - szinte azonnal cafatokra szakadt az összes. Ez a termék viszont van olyan vastag, hogy ha kicsivel több vizet szív is fel, simán tudom még utána is használni. Mivel nagyon jó a nedvszívóképessége, ezért bevallom, hogy néha még az olajban sütött ételeket is ilyenen szoktam lecsepegtetni.

Ha kipróbálnád, akkor a Joy napok keretében a Tesco áruházakban tudod majd akciósan beszerezni. A kupont keresd az aktuális Éva, Joy, vagy Instyle magazinokhoz csomagolva!
Forrás:

Ha van gyerek a háznál, akkor azt hiszem nem kell bemutatnom, hogy mi minden tud kéz és -ujjlenyomatos lenni egy szimpla nap alatt. De azoknak is jó szívvel ajánlom, akik valamilyen házikedvencet tartanak, hiszen ez a spray igazán akut megoldás lehet mindenféle 'balesethez'.

50%-os kedvezmény kupont találsz ehhez a magazinjainkban, amit a DM üzletekben válthatsz majd be.
Forrás:

Nagymamámnak volt az a berögzült szokása, hogy minden gyakran tapogatott tárgyat Domestosszal törölt át: így például a kulcscsomót, kaputelefont, vagy a kilincset is. Régen sokat nevettem ezen, aztán mióta saját háztartásom van, én is azon kaptam magam, hogy ezt csinálom. Szerencsére már van erre a célra kifejlesztett kendő is, amiből én ezt a citromosat szoktam megvenni, hogy minden kellemes illatú legyen. Ami plusz pont nálam, hogy nagyon jól visszazárható, és tényleg nem szárad ki a következő használatig.

Domestos termékekre is lecsaphatsz majd a Joy napokon, 25%-os kedvezmény lesz rájuk a Dm üzletekben. Kupon az újságokban.
Forrás:

Nálunk folyton ment a vita a megvásárolható illatú légfrissítőkről. A férjem a 'klasszikusabb' óceán, fenyő, citrus illatúakat részesíti előnyben, én pedig mindig is virág illat párti voltam. Nemrég meguntam, hogy nem jutunk közös nevezőre, és amikor együtt mentünk a drogériába, végigszagoltattam vele néhányat (na jó, szinte az egész polcot). Nagyjából ez az egy illat volt, amiben egybe estek a vélemények, és máris kaptam az alkalmon, hogy akkor egy automata adagolós verziót vegyek. Nem bántam meg, mert ez tényleg csak annyit pumpál ki, amennyit feltétlenül szükséges, elég esztétikus a formája, és végre nem rúgdossuk a wc mellé letett flakonokat sem!

Minden Glade termékre lesz majd 25% kedvezmény a Joy napokon, a Rossmann üzleteiben és online is.