Galéria

10+1 fesztiváltrend, amit érdemes ellesni az idei Coachellaról!

Forrás:
Egy vadító csipke felsőrész, kimonóval párosítva? Tökéletes!
Forrás:
Évek óta próbálkoznak a divatházak azzal, hogy a színes lencsék is a trendmagaslatokig jussanak, és a '90-es évek retrójának hála végre elérték a várt sikert.
Forrás:
A virágkoszorú még nem került ki teljesen a körből, de meg kell hagyni, hogy jó pár fejrevaló dísszel bővül az elmúlt évek választéka. Így minden valószínűséggel te is találsz majd valami olyat, amivel feldobhatod a megjelenésedet. Példának okáért, akár egy kis koronával!
Forrás:
Egy örök visszatérő! Ruhában, felsőben, kimonóban egész egyszerűen bármilyen kiadásban jól mutat.
Forrás:
A csipkén kívül egyébként minden olyan jöhet, ami kicsit sejtelmes, ám merész és egyedi.
Forrás:
Most ez egyben kicsit soknak tűnhet, de talán így a legkézenfekvőbb összefoglalni őket ha már egy képen szerepel mind a három trend. A kalap (kicsit akár újragondolt formában) még mindig elég fesztiválos, a flitterek átléptek megszokott környezetükből és most a nyári porfelhőben hódítanak majd, az állatmintákról pedig csak annyit, hogy sose lehet megunni őket - főleg nem egy fesztiválon.
Forrás:
A '80-as, '90-es éveknél maradva párosítsd nyugodtan a farmert farmerral, még az se baj, ha kicsit bővebb a nadrág, vagy a kabát. Csak lazán!
Forrás:
Akármilyen szabást választhatsz, a lényeg a vállakon legyen. Annyira nyári és olyan szexi!
Forrás:
A neccharisnya népszerűsége még most is töretlen, így minden ami erre a kaptafára készült: csak jó lehet!
Forrás:
Jó-jó tény és való, hogy ez sem a legújabb trendek egyike, de egy kis csavarral még mindig könnyen válhat valami új hullámos darabbá. DIY ötletekre fel!
Forrás:

+1 az örök táska-kérdés...
Az övtáska új, menő és szinte mindenféle színben és anyagban fellelhető. Kell ennél több? A tornazsákok után az egyik legjobb fesztiváldarab válhat majd belőle.
Ja és csak zárójelesen mondanánk, hogy sok online magazin szerint idén akár egy szebb láncot is bevehethetsz, mint fejdísz akár virágkoszorú helyett...