Galéria

50 múltam, és? 6 testi változás, ami nyugi, mindenkivel megtörténik, nem csak veled!

Forrás: 1)) Nem jön be a szex. Vagy hirtelen nagyon bejön. Ki tudja már ezt követni?Az együttléthez való kedved legalább olyan hullámzó, mint vihar idején a Balaton vize? Ne ess pánikba, ezt a tested hormonális változásai okozzák. Járj utána a témának, beszélj a háziorvossal, de a mi a legfontosabb: a partnereddel! Elengedhetetlen, hogy ő is megértse, mi zajlik most benned, és hogy átsegítsen a nehezebb időszakokon! Tipp: Ha a lenti szárazság miatt kellemetlenséget okozna a szex, javasoljuk, hogy próbáld ki ezt a terméket.
Forrás: 2)) A bugyidban lévő testrészedről elnevezhetnének egy sivatagot...Az ilyen kínos témát hajlamosak vagyunk a szőnyeg alá söpörni, pedig ott aztán tényleg nem történik semmi! A klimax egyik velejárója, hogy csökken az ösztrogén termelődése a szervezetedben, a hüvelyed pedig ennek hatására kevesebb természetes váladékot termel, és ez okozza a már-már sivataginak ható szárazságot. A kellemetlen tünetek enyhítésére szerencsére már léteznek hormonmentes (vizes bázisú) hüvelyhidratáló krémek, amelyek nedvességgel és lipidekkel (zsírokkal) látják el a hüvely és a külső nemi szervek tájékán található nyálkahártyát. Ha beszereznél egy ilyet, bátran ajánljuk figyelmedbe ezt a terméket. 
Forrás: 3)) Egyik percről a másikra képes vagy a trópusokon érezni magad. Akkor is, ha épp röpködnek a mínuszok.Reggel frissen tusoltál, elindulsz a munkahelyedre. Még semmit nem csináltál, csak megtettél néhány lépést a folyosón vagy épp állsz a liftben. És akkor felbukkan ő, a változókor – becenevén klimax –, hírmondója: az egész testedet elönti a forróság, patakokban ömlik a víz a hátadon. Hidd el, ezzel nem vagy egyedül! Mindig vigyél magaddal egy váltás felsőt, és konzultálj az orvosoddal, hogy mit javasol!
Forrás: 4)) Kétszer is meggondolod, hogy lehajolj-e az utcán ezért a szerencsepénzért...Hacsak nem vagy élő guminő, akkor már biztosan tapasztaltad, milyen gyorsan be tud állni a derekad. Nyugi, azért még nincs vész! Viszont látogatást tehetnél egy jóga- vagy pilatesórán.
Forrás: 5)) A háziorvosod egyszer csak vastagbéltükrözést javasol... a semmibőlA hallásoddal tutira nincs, gond, mégsem akarod elhinni, hogy ezzel hozakodott elő a doki. Hiába nem tapasztalsz semmi kórosat, egy jó háziorvos javasolhatja a vizsgálatot a korodra való tekintettel. Ne sértődj meg ezen, inkább gondold át, nem megnyugtatna-e egy jó vizsgálati eredmény!
Forrás: 6)) A kedvenc magazinodban mintha összementek volna a betűk...Nem érted, mégis hogy képzelik ezek a 'kedves' lapkiadók, hogy folyamatosan csökkentik a betűméretet. Hát azt hiszik, ezt senki nem veszi észre? Azért mielőtt beírnál az olvasói levelek rovatba, a biztonság kedvéért inkább menj el szemvizsgálatra!