Galéria

10 divathúzás, amit érdemes kipróbálnod idén tavasszal!

Forrás:
Hosszanti csíkok pöttyökkel párosítva? Tökéletes! A 'mintát mintával tilos hordani' elve jó pár éve megborult már, így bátran 'válogasd' csak össze a legkülönfélébb motívumokat.
Forrás:
Kis nyári ruhád önmagában még kevés lehet, de egy farmerral kiegészítve az összkép cseppet sem megszokott, viszont annál jobb.
Forrás:
Csíkokat övvel megdobni? Persze! Lazán kigombolva hagyott kertésznadrág? Tedd! Lépj túl az eddigi szabályokon és ereszd kicsit szabadjára a fantáziádat!
Forrás:
Pár hűvösebb estén még nagyon jó szolgálatot tehet kedvenc bőrnadrágod, egy kényelmes és meleg pulcsival kiegészítve.
Forrás:
A ruha alá húzott farmerról már beszéltünk, mi lenne ha megdobnánk az egészet egy garbóval? Merész, vagány és cseppet sem hétköznapi! Mi pont ezért imádjuk :)
Forrás:
Egy sima fehér ruha, trench coat-tal kiegészítve.
Forrás:
A garbó még maradhat, hiszen nyári darabjainkkal még jól mutathat ameddig be nem köszönt a kánikula. Mit gondolsz ha kedvenc jumpsuitod alá húznád fel?
Forrás:
A kötött darabok önmagukban, kabát nélkül még azért jó szolgálatot tehetnek, hát még egy széles szárú nadrággal kiegészítve milyen jól mutatnak!
Forrás:
A hálóruha utcai szerepét idén is megtartja, a hidegebb napokon egy kardigánnal párosítva tökéletes választás lehet.
Forrás:
Tekerj a blézered köré egy övet, ez már önmagában is megállja a helyét, így ha reggel éppen farmerhoz van kedved akkor húzz fel azt hozzá.