Galéria

Aggódnod kellene? Ez a 7 jel azt mutatja, hogy a pasid nincs túl az exén

Forrás:

Jóban van az exe családjával

Ha már szakítasz valakivel, nem találkozol rendszeresen a családjával. Ha a pasid viszont igen, szeretne reménykedni abban, hogy még mindig van köztük kapcos. Érdemes lehet erről beszélnetek, ha komolyra fordul a kapcsolat.

 


Forrás:

Minden apróságot megtartott, amit a volt barátnőjétől kapott

Az ilyen emlékek is azt jelzik, hogy nem áll készen egy új kapcsolatra. Megoldás: beszélgess vele!


Forrás:

Többet tudsz az exéről, mint kellene

Ha mindenhez hozzáfűz valamit az exével kapcsolatban, biztos, hogy egyáltalán nincs túl a szakításon. Lehet, hogy érdemes szünetet tartanotok.


Forrás:

Versenyez vele

Folyamatosan randira hív, virágot vesz neked és erről persze posztol is, hogy mindenki - az exe is - lássa, hogy mennyire jó barát is ő. 


Forrás:

Mindig elmondja, mennyire utálja

Ha kicsit rosszkedvű miatta, az még elmegy, de ha folyamatosan szidja, érdemes a dolgok végére járnod. Lehet, hogy arra emlékezteti magát, hogy jó, hogy szakítottak.


Forrás:

Mindenét lájkolja

Mi inkább csak titokban nézegetjük a fősulis exbarátaink képét. De ha ők ismerősök maradtak a szakítás után, nem fogja blokkolni és megszakítani az exével a kapcsolatot. Ez pedig különösen akkor igaz, ha vannak közös barátaik is.


Forrás:

Gyakran beszél vele

Nem fair, ha azt várod tőle, hogy szakítson meg vele rögtön minden kapcsolatot - kivéve, ha az exe még szeretne járni vele. Ha viszont túlságosan is gyakran beszélnek, az jelezheti, hogy a párod sincs még túl a szakításon, vagy bűnösnek érzi magát miatta. Érdemes ilyenkor megkérdezned tőle, hogy készen áll-e veled egy komoly kapcsolatra.