Galéria

Ezért vagy még mindig szingli a csillagjegyed szerint

Forrás:

Kos

Nem találsz helyet a párkeresésnek a napirendedben. Ha valaki tetszik, megteszed felé az első lépést, de valahogy sosem lesz időd a kapcsolatodra. Néha érdemes kompromisszumot kötnöd és kicsit átszervezned a programod, hogy a szerelemre is jusson időd!

 


Forrás:

Bika

Egyszer eldöntötted, hogy milyen az ideális férfi számodra és ehhez nagyon ragaszkodsz. Lehet, hogy találkozol valakivel, aki a listád szerint tökéletes, de mondjuk a külseje nem tetszik, emiatt csak barátként tekintesz rá. Érdemes kicsit lazítanod a szabályaidon, hogy több lehetőség nyíljon meg előtted!


Forrás:

Ikrek

Mindegy, mennyi idős vagy, úgy érzed, nem megfelelő a korod a szerelemhez. Ha fiatal vagy, szórakozni szeretnél és nem keresel komoly kapcsolatot. Ha pedig idősebb, meggyőzted magad arról, hogy túl öreg vagy a szerelemhez. A szerelem pedig nem korhatáros!


Forrás:

Rák

Nehezen tudsz túllépni korábbi kapcsolataidon. Annyival jobbnak tűnnek évek múltán. Ha viszont az exeidről fantáziálgatsz, megfosztod magad attól, hogy jelenben is megéld a szerelmet. Oka van annak, hogy vége lett a kapcsolatodnak, ne rágódj ezen!


Forrás:

Oroszlán

Furcsa, hogy számodra egyáltalán nem jelent problémát másokkal beszélgetni és le is tudod nyűgözni az embereket, mégis az online randizást választod. Pedig jobbat érdemelsz ennél, hiszen szórakoztató személyiség vagy! Ne bújj a képernyő mögé! Sokkal jobban teljesítesz, ha személyesen találkozol a kiszemelteiddel!


Forrás:

Szűz

Már többen is mondták, hogy válogatós vagy. Szereted azt hinni, hogy magasak az elvárásaid, de ennek mi értelme, ha még te magad sem tudsz nekik megfelelni? Nem kell rögtön az első randipartnereddel házasságot kötnöd, csak lazíts az elvárásaidon. Az átlagos emberek között is vannak olyanok, akikkel remek kapcsolatot tudsz kialakítani.


Forrás:

Mérleg

Valahol mélyen úgy gondolod, kijár neked a mindent elsöprő szerelem. Lehet, hogy csúnyán szakítottál valakivel, vagy attól félsz, nem vagy tisztában az egészséges kapcsolat jelentésével. Pedig neked is kijár egy új esély, hogy megtaláld az igazit!

 


Forrás:

Skorpió

Szeretsz egyedül lenni, de ilyenkor hajlamos vagy a pesszimizmusra. Ilyenkor azon agyalsz, mennyi szuper kapcsolatot láttál már, de mindnek vége lett. Vegyél vissza kicsit a negativitásból és vesd bele magad a randizásba! Nem kell mindig a legrosszabbra készülni!


Forrás:

Nyilas

Félsz attól, hogy idővel unalmassá válik a kapcsolatod. Pedig lehet, hogy ennek ellenkezője fog veled megtörténni és olyan párt találsz, aki akár évek múltán is képes nagy meglepetéseket okozni! Ha egy kapcsolat elmélyül, azzal ki is teljesedik és nem érzed, hogy hiányzik belőle valami.


Forrás:

Bak

A karrieredre koncentrálsz - ezzel csak az a baj, hogy általában mindig a munkád áll a középpontban. Még a legsikeresebb emberek is képesek időt szánni a szeretteikre, neked is menni fog!


Forrás:

Vízöntő

Szeretsz társasában lenni, de olykor szükséged van magányra - néha túlságosan sokszor. Hajlamos vagy azt hinni, hogy a szerelem nonstop érzelmi hullámvasút, ez annyira nem jön be neked. De minden kapcsolat más és mivel két ember kell hozzá, te is tehetsz azért, hogy olyanná alakítsd, amilyenné szeretnéd.


Forrás:

Halak

Inkább a kerítő szerepben szeretsz tündökölni, mert jobban érdekel mások boldogsága a sajátodnál. Pedig nincs azzal semmi baj, ha előtérbe helyezed magad - ezzel lehetnek problémáid, hiszen nagyon önzetlen személyiség vagy.