Galéria

3 testrész, amiről megfeledkezünk randi előtt, pedig nem kellene!

Forrás:

Ha a szőrtelenítést és a dezodorálást le is tudtuk, még akkor is okozhat kellemetlen meglepetéseket ez a testrészünk. Nem mindegy, milyen ruhát viselünk, bizonyos anyagtípusok ugyanis apró szöszöket, koszokat hagyhatnak a hónalj redőiben. Ugyanúgy, ahogyan a túlzott mennyiségben felvitt krémes vagy stickes deó is összegyűlhet itt. Ezért érdemes inkább spray dezodort használni, és az izzadós típusok nedves törlőkendővel is áttörölhetik az adott területet egy-egy mosdószünet alatt.
Forrás: Éva tipp: Dove Fresh Körte és Aloe Vera aeroszol 1/4 rész hidratálókrémmel – hosszantartó izzadásgátló védelemmel
Forrás:

Főleg télen hanyagoljuk el teljesen a lábfejünket, hiszen alighogy kibújunk a zuhany alól, már húzzuk is rá a jó meleg zoknit. Pedig jó lenne néha rápillantani, formázni kissé a lábkörmöket, kezelésbe venni a bőrkeményedéseket, hisz ki tudja: lehet, hogy az álompasi pont a lábfejünk csókolgatására gerjed.
Forrás: Éva tipp: Hansaplast Bőrkeményedés Elleni Krém 20% ureával – ha rendszeresen használjuk, garantáltan pihe-puha marad a bőr a talpunkon
Forrás:

Nos, bevallom, én mentem már randira lepattogzott körömlakkal, és tudom, nem szereztem extra pontot ezzel magamnak. A kiszáradt kacsók, csúnyán beszakadozott körömágyak nem csak látványnak lelombozók, de megfogni, simogatni sem túl jó érzés őket. A szárazság, hideg megviseli őket, de ebbe nem kell beletörődnünk! Mi talán már megszoktuk, hogy ilyen a kezünk, de őt esetleg riaszthatjuk vele.
Forrás: Éva tipp: L'Occitane Shea Vajas kézradír – eltávolítja az elszáradt bőrdarabkákat, puhít, ápol, hidratál. Használjunk utána kérzkrémet is!