Galéria

15 dolog, amit eddig te sem tudtál ezekről a filmekről!

Forrás: Joe Pesci tényleg megharapta Macaulay Culkint, amikor a Reszkessetek betörőket forgatták. Állítólag a heg még ma is látszik.
Forrás: A 2012-es Django elszabadul című film egyik jelenetében, Leonardo DiCaprio összetör egy üveget dühében. Ez csak egy 'jól sikerült' baleset volt, ám végül Tarantino direkt benne hagyta a filmben.
Forrás: A 4 Oscar-díjat nyert Birdmant mindössze 30 nap alatt forgatták le.
Forrás: Sean Connery az összes James Bond filmjében parókát viselt, mert sajnos már 21 évesen kopaszodni kezdett.
Forrás: A Vissza a jövőbe trilógia második részében, Biff Tannen jövőbeni karakterét Donald Trump-ról mintázták.
Forrás: Benedict Cumberbatch, aki Sherlock Holmes-t alakítja a Sherlock című sorozatban, valójában távoli rokoni kapcsolatban áll Sir Arthur Conan Doyle-al, aki a detektívregény írója.
Forrás: A 2004-es Terminál című filmben, Tom Hanks karaktere valós ihletésű, a férfi 18 évet töltött a Charles de Gaulle reptér várótermében.
Forrás: Daniel Radcliffe-t némely jelenetben dublőr helyettesítette, a Harry Potter filmekben, ám a 7. rész forgatásán baleset történt és a David Holmes olyan súlyosan megsérült, hogy nyaktól lefelé szinte teljesen lebénult. Radcliffe ezért jótékonysági gyűjtést szervezett neki, hogy ettől függetlenül folytatni tudja tanulmányait.
Forrás: Érdekesen hangzik, de az első film, amiben mutatták azt, hogy valaki lehúzza a WC-t, az Alfred Hitchcock 1960-ban készült Psycho-ja volt. Egyébként az ikonikus zuhanyjelenetnél, a vért csokisziruppal helyettesítették.
Forrás: A velociraptorok hangját a Jurassic Park-ban, valójában a párzó teknősöktől vették kölcsön.
Forrás: Ben Affleck és Matt Damon eredetileg beletettek a Good Will Hunting forgatókönyvébe, egy meleg szexjelenetet is, így láthatták, hogy ki olvassa tényleg végig a művüket. Harvey Weinstein észrevette az 'oda nem illő részt', így végül a Miramax-é lett a megfilmesítés joga.
Forrás: Ed Helms-nek valóban hiányzik egy foga, és kamaszkora óta implantátumot visel. Így nem volt nehéz dolga a Másnaposok azon jeleneteiben, mikor hiányos fogsorral mutatták.
Forrás: Will Smith, Nicolas Cage, Tom Cruise, Johnny Depp és Leo DiCaprio is esélyes volt Neo szerepére a Mátrix-ban, amit végül - mint jól tudjuk - Keanu Reeves kapott meg.
Forrás: A Reszkessetek betörőkben Buzz barátnője, aki a fotón látható, valójában egy fiú parókában. A rendező ugyanis nem akart egy tinilányt se megsérteni azzal, hogy egy kisfiú ennyire megrémül a képe láttán.
Forrás: A Karib-tenger kalózai: Holtak kincse című részben Keira Knightley és Johnny Depp csókjelenetéről Orlando Bloom semmit sem tudott. A rendező utasítására, ugyanis a színész változatából kivették ezt a részt, pontosan azért, hogy az arcán látható meglepettség élethű legyen.