Galéria

Gyakori hibák, amiket te is tuti elkövettél egy kapcsolatban

Forrás:

Féltékenység

A bizalom hiánya és a túlságosan aktív képzelőerő együttese féltékenységhez vezet. Ezt biztos te is átélted az első kapcsolatban, amikor nem hitted el, hogy a párodnak lehetnek más barátai is. Ez viszont elég káros a kapcsolatra nézve, sok vitához vezethet.


Forrás:

Túl korai szex

Az első szerelem akkora szenvedéllyel lángol, hogy egy puszta csóktól is el tudnál jutni a csúcsra. Néha nehéz megálljt parancsolni, pedig érdemes várni, hogy a párod is kellemesen érezze magát melletted.


Forrás:

Ha ugyanolyannak gondolod a párod, mint amilyen te vagy

A férfiak és nők sok dologban különböznek egymástól, ezért is hatalmas hiba azt gondolni, hogy egy rugóra jár az agyunk. Ha mégis ebbe a hibába esel, biztos, hogy sokat idegeskedsz akkor, amikor kiderül, hogy mégsem ez a helyzet. 

 


Forrás:

Ha azt gondolod, királyként/királynőként kell téged tisztelni

A tisztelet fontos a szerelemben, de nem szabad, hogy a párod minden erejét beletegye a kapcsolatba, miközben te csak ülsz a fenekeden és semmit nem teszel érte. Mindig viszonozd a kedvességet, ha azt akarod, hogy sokáig együtt maradjatok.


Forrás:

Nem fogadod el a másikat olyannak, amilyen

Az emberek nem tudnak sok dolgon változtatni. Az első kapcsolat nagy része arról szól, hogy olyanná formáljuk a másikat, amilyenné mi akarjuk, hogy tökéletes legyen minden szempontból. Ez lehetetlen és muszáj a helyzettel megbékélned.