Galéria

5 férfitípus, akikkel már ne randizz, ha elmúltál 30!�

Forrás:

A nagyon elfoglalt vállalkozó

Az jó, ha eltökélt a férfi, az viszont nem, ha 30 éves korod felett randizol egy túlságosan elfoglalt vállalkozóval. Miért? Mert muszáj egyensúlyban lennie a magánéletednek és a munkádnak. Eljön az a pont, amikor a teletömött naptár inkább fárasztó (amikor például ötödjére teszitek át a randit, mert annyira vállalkozik). Áltathatod magad azzal, hogy később jobb lesz, de ez egyáltalán nem biztos. Az a fontos, hogy olyan párod legyen, akinek van ideje rád és te vagy számára az első, nem a munkája.


Forrás:

A fura srác, még furább fétisekkel

Felnőtt nő vagy, tehát azt is tudod, mire van szükséged az ágyban. Tehát, ha nem szeretnél latexben pompázni, akkor ne tedd. Ha a barátod olyan dolgokat szeretne kipróbálni az ágyban, aminek már a puszta gondolatától is kiráz a hideg, akkor ideje elköszönni tőle.


Forrás:

A DJ

Talán 20 éves korod környékén jártál egy zenésszel, aki a csúcsra akart törni. Sajnos ez viszont legtöbbször itt meg is áll, akár DJ-ről, akár egy alter zenekar orrkarikás basszerosáról van szó. Neked már komoly munkád van, talán félre is tudsz tenni. Tényleg azt szeretnéd, hogy legyen egy „fiad”, akit támogathatsz a céljai elérésében? 


Forrás:

A kalandor

Semmi nem lelombozóbb annál, amikor egy idősebb férfi fősulis lányokra hajt a szórakozóhelyen. Próbálja öltözékével sugallni, hogy ő mennyire tudja a tutit, de gyakran csak a nosztalgia miatt csinálja, hogy érezze, még nem járt el felette az idő. Egy bizonytalan kislánynak talán egy darabig ő lesz az igazi, de te már érett nő vagy. Ne ess a csapdájába!


Forrás:

A látszólagos jófiú

Ki ő pontosan? Hetente egyszer találkoztok, de sosem alszik nálad. Néha egész nap üzenget, aztán van, hogy napokig nem válaszol. Fenntartja az érdeklődésed, de sosem nevez a barátnőjének. Tudod, mire van szükséged 30 felett? Egy olyan pasira, akivel komolyan tervezhetsz, aki melletted áll, türelmes és mindketten számíthattok egymásra. Sokkal jobbat érdemelsz nála!