Galéria

10 dolog, amit muszáj megtenned, amíg szingli vagy

Forrás: 1) Maradj egyedül legalább 3 hónapig!

Persze, csak ha nem közben kopogtat a nagy szerelem. Hogy miért? Mert ennyi idő már épp elég arra, hogy kitisztuljanak a gondolataid, elengedd az előző románcot, és feldolgozd a fájdalmat, sérelmeket, és hogy újra nyitni tudj a világra. Tudd meg, hogy hogyan működsz egyedül, mi a jó neked, mire van szükséged! Az a jó, ha egyedül is képes vagy jól érezni magad: ha eljutsz erre a szintre, már jöhet a randizgatás!
Forrás: 2) Utazz el valahova a legjobb barátoddal!

Éld át újra a felhőtlen szabadság érzését, töltődj fel, nevess sokat, idézz fel régi szép emlékeket és szerezz újakat! Egy régi jó barát mindig átsegít a nehezebb periódusokon, még akkor is, ha nem kéred, pusztán mert megérzi, erre van szükséged.
Forrás: Tölts el egy hétvégét egy ismerős házaspárral!

Figyeld, hogy mi működik jól a kapcsolatukban, mi az, amit magadévá tudsz tenni, és mi az, amit kevésbé. Nézd meg, hogy milyen a közös szeretetnyelvük, és tanulj belőle: talán ehhez is egészen más lesz a hozzáállásod egy új kapcsolatban.
Forrás: 4) Utazz el egy ismeretlen országba egyedül!

Itt írtunk róla, hogy milyen előnyei vannak, ha egyedül vágsz neki egy nagyobb útnak. Persze könnyen lehet, hogy azt kifelejtettük, hogy óriási lökést, feltöltődést tud adni egyedülállóként, hogy képes vagy mindent magad elintézni, túlélni, megélni! Feszegesd kicsit a határaidat, de azért ügyelj a biztonságodra!
Forrás: 5) Légy türelmes! Ne ugorj túl hamar fejest a következőbe!

Amikor egyedül maradunk, hajlamosak vagyunk rá, hogy azonnal pótolni akarjuk a hirtelen fellépő hiányt az életünkben. Sajnos ezek a hiánypótlások általában nem valami hosszú életűek, és sokszor még nagyobb csalódással járnak. Bírd ki, adj időt magadnak arra, hogy megtaláld azt a valakit, akivel igazán kiegészítitek egymást. (Tudjuk, hogy könnyű azt mondani, de tapasztalatból mondjuk, hogy megéri kivárni.)
Forrás: 6) Találd meg önmagad!

Figyeld, hogy mi tesz igazán boldoggá, tervezz, legyenek céljaid! Csak olyan kapcsolatot vállalj be a későbbiekben, ami képes illeszkedni az elképzeléseidbe! A következő társad egyben legyen a barátod, a támogatód, és a veled teljesen egyenrangú másik feled, aki érzi és érti az ambícióidat, a küldetésedet, úgy szeret, ahogy vagy!
Forrás: 7) Találj rá újra a régi barátokra!

A családon kívül ők nyújthatják számodra a legnagyobb támogatást, segítő kezet. Hallgasd meg a tanácsaikat, a tapasztalataikat, még akkor is, ha nem értesz mindegyikkel egyet! Mindenből tanulhatsz, és jól esik majd, hogy van kihez fordulni, ha épp nehezebb perceket élsz át.
Forrás: 8) Lendülj formába!

A mozgás méginkább segít majd levezetni a benned felgyülemlett feszültséget, de ami még jobb, hogy akár egy-két hét leforgása alatt is látható eredményt érhetsz el az alakod formálásában. Így pedig jóval magabiztosabb is lehetsz majd, ha ismét porondra kerül nálad a randizás.
Forrás: 9) Járj gyakran társasága, szervezz sok programot!

Legyél társaságban, ne hagyd el magad, - jó az elején persze ez is oké-, szervezz olyan eseményeket, amiket már régóta halogatsz, vagy amit úgy érzed, vétek lenne kihagyni! Vigyázz, ne légy azért társfüggő: találd meg az arany középutat a találkozók és az egyedüllét között!
Forrás: 10) Élvezd!

Vedd úgy, hogy ez egy kihívás, egy klassz, új lehetőség! Csináld azt, ami csak jól esik, fedezd fel ki is lakozik benned, vedd lazán az eléd gördülő akadályokat!