Galéria

3+1 ajándék, amiért minden divatrajongó megőrülne Valentin-napon

Forrás:

A MICHAEL by Michael Kors különleges Valentin-napi kincsekkel készült, amik nem csak csodálatosak, mind 30 000 forint alatt kapható. Még több részlet - ITT


Forrás: Pont úgy, ahogy Blair Waldorf, mi is imádjuk a csinos finomságokat. A SUGAR!🍭 a szerelmesek ünnepére különösen csábító édességekkel készül, és már hétvégétől elérhetőek lesznek a Valentin Napi sütik, mini torták, édességek, macaronok. Még több részlet - ITT!
Forrás:

A virág szerelem. A NUBU Valentin napi csokrait a Finecut készíti, és egy szív alakú NUBU kulcstartó is jár hozzá. A csokrok három méretben és három színben (zöld, bordó, halványsárga) rendelhetők. Szerintünk minden nőnek ilyen csokor járna! Még több részlet - ITT!


Forrás: És hogy telne el Valentin-nap szexis fehérnemű nélkül?🔥🔥 Az Intimissimi 2017-es Valentin napi fehérnemű kollekciójában minden a csipkéről szól, mely az eleganciát és a vágyat kelti életre. Mi bármikor szívesen elfogadnánk egy ilyen csábító, kifinomult stílusú fehérnemű szettet, melyben átlátszó matériák randevúznak. Még több részlet - ITT!