Galéria

Így készítenek fel a kutyák minket az anyaságra

Forrás:

Hatalmas felelősség

Le kell vinni sétálni - tehát nem biztos, hogy olyan későn kelsz majd, ápolni kell, ha beteg, állatorvoshoz kell vinni, etetni, gondozni kell. Mi ez, ha nem felelősség? 


Forrás:

Vajon hogyan fog beilleszkedni?

Akár kutyasuliba mész, akár egy ismeretlen ebbel futsz össze a futtatón, vagy az utcán, egyből elkezd azon pörögni az agyad, hogy vajon hogy jönnek majd ki egymással.

 


Forrás:

Előhozza belőled az anyai ösztönöket

Mert ugye ki ne simogatná meg a cuki fejét, amikor odabújik? És most őszintén, tedd a szívedre a kezed: te is szoktál hozzá gügyögni.


Forrás:

Megváltozik az alvási rutinod

Ez két okból történhet meg: az egyik, hogy veled alszik a kutya, ezáltal hozzászoksz az akrobatikus, jógapózokhoz beillő pozitúrákhoz, vagy egyszerűen korábban kelsz, hogy munka előtt le tudd vinni sétálni.

 


Forrás:

Ajj, az a sok aggodalmaskodás!

Amint anya leszek, tuti, hogy szétizgulom magam, ha a gyerekem beteg lesz. Ugyanez a helyzet most, a kutyámnál is. Már túléltünk pár műtétet és egy csúnya hasmenéses-hányós vírust is, úgyhogy voltak Rocco miatt álmatlan éjszakáim.


Forrás:

Rendet kell rakni utánuk

Ha szerencsésebb vagy, megúszod 1-2 szétdobált játékkal, ha pedig nem annyira, akkor bizony a porszívó és a szemeteszsák is előkerül, amibe mehet a szétrágott magazin, párna, vagy cipő.


Forrás:

Mindent úgy tervezel, hogy neki jó legyen

Mióta nálunk van a kis dömper, mindig átgondoljuk, hova menjünk, mennyi időre és hova vigyük magunkkal őt is, ahol jól érzi magát.


Forrás:

Szobatisztaság

Ahogy a babákat bilire szoktatod, úgy a kölyökkutyákat is megtanítod arra, hogy hova végezzék a dolgukat.


Forrás:

Pelenkázás= kakiszedés

Sajnos a környékünkön annyira nem népszerű, hogy összeszednék a kutyák után a végterméket, de én tényleg mindig felszedem. Ez szinte már olyan, mint a pelenkázás.


Forrás:

Megtapasztalod, milyen az, ha valakiről gondoskodnod kell

És persze azt is, milyen a feltétel nélküli szeretet.