Galéria

7 szupervicces ötlet, amit valakinek TÉNYLEG meg kéne valósítania

Forrás: Filmötlet: egy srác talál egy kőtáblát misztikus, földönkívüli nyelven írt szöveggel és belekeveredik egy országos kincsvadász kalandba, hogy megfejtsék a jelentését, aztán a végén kiderül, hogy csak egy földönkívüli dekorációs tábla „Élj, szeress, nevess!” felirtattal.
Forrás: Egy tv-s reality show Tom Hardy-ról, aki beköltözik egy hónapra egy öreg kutyákat befogadó menhelyre.ERESSZÉTEK VISSZA TERMÉSZETES ÉLŐHELYÉRE!
Forrás: Egy hangoskönyv nyolc órányi levegővételről és oldal lapozásról, a végén egy meglepett „Jaa, hangosan?” felkiáltással.
Forrás: Egy sorozat „Soha nem tudod meg” címmel, mely minden részben új történetet és új szereplőket mutat be és mindig váratlan fordulóponttal végződik. Aztán az utolsó évadban 3 perces videókban minden korábbi történet végét leadnák és végül a sok egymáshoz nem kapcsolódó sztori összeállna egy egésszé, mint a puzzle.
Forrás: Egy szuperhős történet, ahol a főgonosz és a szuperhős lakótársak és folyton hazudoznak egymásnak arról, hogy hova tűnnek el mindig. Összevarrják egymást a harcok után, de fogalmuk sincs róla, hogy a másik az ellenségük és folyton hazudoznak egymásnak a sérüléseikről. Aztán váratlan fordulatként még egymásba is szeretnek.
Forrás: Remélem, hogy az animációs klasszikusok élőszereplős feldolgozásai trend hamarosan véget ér, főleg, mert sokkal jobb lenne, ha az élőszereplős klasszikusokból készülnének animációs feldolgozások. Például a Ghibli Studio [ japán animációs és filmstúdió, ők készítették például a Chihiro Szellemországban-t] elkészítené a Die Hard mese változatát, vagy a Dreamworks a Ponyvaregényt animációs filmként, sokkal inkább, minthogy Emma Stone-t kelljen néznem Arielként énekelve egy hiperrealisztikus CGI Sebastian társaságában. Hadd mondjam el, hogy én támogatom Emma Stone-t Arielként, de a Pixar feldolgozását a Keresztapa II-ről még inkább!
Forrás: Egy vetélkedő műsor, amelyben egy totyogós kisgyereknek választania kell a millió dolláros csekk és egy kis kosár filléres játék között, a képernyő sarkában pedig mutatnák a szüleit egy hangszigetelt szobában, ahogy kiabálnak a képernyőt nézve.