Galéria

Így néztek ki az USA elnökei, amikor még csak huszonéves srácok voltak

Forrás: Bill Clinton, talán minden idők leghippibb amerikai elnöke, feleségével, Hillaryvel az oldalán, mindössze 26 évesen! A bal oldali képen pedig 4 évvel fiatalabban.
Forrás: Szupercukin tartja azt a tacsit a kezében a még csak 20 éves John F. Kennedy! A másik képen már egy évvel idősebb.
Forrás: Valaki nagyon menő a Yale-egyetemes felsőjében! Ez a valaki pedig az idősebb Bush, teljes nevén George H. W. Bush – 18 éves hallgatóként.
Forrás: És ez a sportos fickó vajon kicsoda? Naná, hogy Ronald Reagan, aki itt még csak a 29-et tiporja.
Forrás: Könnyen felismerhető, ugye? Ő Barack Obama, még csak 18 évesen.
Forrás: Bizony, ő már a fiatalabb generáció: George W. Bush, aki 2001-től 2009-ig volt az USA első embere, itt még felhőtlen ifjúkorát éli, 21 évesen.
Forrás: Ez a fess fiatalember nem más, mint Theodore Roosevelt, mindössze a 20. életévében.
Forrás: Még egy igen szálkás ifjú a sportpályán, aki nem más, mint Gerald Ford 20 évesen! A másik képen pedig épp, hogy betöltötte a 18-at.
Forrás: Úgy látszik, az amerikai elnökök életében nagy szerepet játszott a sport! Így volt ez a 20 éves Richard Nixon esetében is, akiről első ránézésre meg nem mondanánk, hogy nem egy jól megtermett futballista!
Forrás: Nocsak! Ez a 20 éves fiatalember ekkor még nem sejthette, hogy egykor ő lesz talán minden idők legmegosztóbb személyisége az USA elnökei közül. Persze, hogy nem más ő, mint Donald Trump!