Galéria

Ezekkel a hírességekkel bújnának ágyba a világ különböző pontjain. Magyar lány is van köztük!

Forrás: Az európai férfiak listájának első helyén Olga Kurylenko szerepel...
Forrás: ...a második helyen a botrányos beszédéről elhíresült szépségkirálynő, Babinyecz Tíme áll, harmadik pedig Elsa Hosk és Monica Bellucci a negyedik.
Forrás: Az európai nők listáján helyet kapott Cristiano Ronaldo, Michael Fassbender és Alexander Skarsgard is.

 

Forrás: Az amerikai férfiak Kim Kardashiannal, Scarlett Johanssonnal, Mila Kunissal, Airana Grandéval, Beyoncéval, Karley Cuocóval és Sofia Vergarával szexelnének legszívesebben. 

 

Forrás: Az amerikai nők kedvencei: George Clooney, Johnny Depp, Denzel washington, Robert Downey Junior, Leonardo DiCaprio, Matt Damon és Colin Farrell. 

 

Forrás: Az angol férfiak Kate Middletonnal és Emma Stone-nal bújnának ágyba szívesen, de Kelly Brook és Keira Knightley is jó helyen szerepelt...


Forrás: ...a nők  pedig Harry herceggel és David Beckhammel. Jól szerepelt még Orlando Bloom, Russell Brand, Robert Pattinson és nagy meglepetésre Simon Cowell is felkerült a listára.
 

Forrás: A kanadai férfiak legszívesebben az egykori punk-pop sztár, Avril Lavigne társaságára vágynak legjobban az ágyban, de Nina Dobrev is felkerült az ő listájukra.
Forrás: A kanadai nők egyik kedvence Ryan Gosling, de névrokona, Ryan Reynolds is szerepel a listán. Őket Keanu Reeves, Matthew Perry, Drake és Stephen Amell, a Zöld íjász színésze követik.
Forrás: Az ausztrál férfiak elsőszámú kedvence Margot Robbie, őt Elle Macpherson követi. 
Forrás: Az ausztrál nők vágyainak tárgya Hugh Jackman, de Heath Ledger, Liam Hemsworth, sőt testvére, Chris Hemsworth is felkerült a listára, Russel Crowe-t megelőzve.
Forrás: A brazil férfiak szerint egy Anitta nevű énekesnő a legvonzóbb, ám két modell, Adriana Lima és Alessandra Ambrosio is felkerült a listára.
Forrás: A brazil nők szívét a focisták dobogtatják meg: Ricardo Kaká, Neymar Jr. állnak a lista első két helyén.
Forrás: A hab a tortán, hogy a megkérdezett nők 13.4 százaléka feküdne le az új amerikai elnökkel, Donald Trumppal.