Galéria

Persze, hogy te is férjhez mehetsz Katalin és Vilmos palotájában!

Forrás: Az egyik legnépszerűbb választható esküvői helyszín a Kensington palotában a Süllyesztett kert (Sunken Garden), amely 80 ember befogadására alkalmas. A palotának még két másik kertje áll a házasodni vágyók rendelkezésére.
Forrás: A különlegesre átalakított főbejárati hall ideális helyszín a szertartás utáni fogadáshoz vagy vacsorához; akár 170 vendég befogadására alkalmas és egy kisebb zenekar is elfér benne.
Forrás: A pompázatos, 18. század elején épült Narancsház (Orangery) az egyetlen helyszín a Kensington palotában, ahol polgári szertartásokat is le lehet bonyolítani, és kertjében (amelyet külön le kell foglalni) 1000 vendég is elfér.
Forrás: A patinás termek közül talán a Királyi Társalgó (King's Drawing Room) a legszebb; amikor a Kensington-palota még a királyi család lakhelye volt, itt tartották az uralkodó által rendezett összejöveteleket. A pazarul díszített társalgót, amelynek a falai roskadoznak a híres festményektől, szintén fogadás vagy vacsora céljára ajánlják.
Forrás: A Kensington-palotában rendezett esküvőhöz nem csak a lélegzetelállító helyszínek, de egész 'személyzet' is rendelkezésre áll: a termekkel és kertrészekkel együtt 13 catering-cég, 6 virágkötő, 8 rendezvényszervező és 2 pirotechnikus (tűzijáték!) közül választhatsz.
Forrás: Ha Nicky Hilton itt mehetett férjhez 2015-ben, akkor neked is jár az élmény!