Galéria

Találd ki: melyik 16 híresség édesanyja látható a képen?

Forrás: Irmelin gyakorlatilag egyedül nevelte fel fiacskáját, akiből később Oscar-díjas szívtipró lett. Szerintünk hasonlít rá... Ki ő?
Forrás: Ki más, mint Leonardo DiCaprio?
Forrás: Kathryn hét gyereket nevelt fel, köztük negyedikként jött a sorban ez az elképesztően sokoldalú színésznő, akit férje és lánya mellett édesanyja is elkísért a Walk of Fame-csillagavatására. Ki lehet ez a rendezők és producerek kedvence?
Forrás: Bizony, ő Amy Adams. 
Forrás: Wanda és férje egyaránt színházi emberek, úgyhogy tulajdonképpen nem lepődtek meg túlságosan, amikor fiuk is a színházi pályát választotta. Felismered a híres brit színész arcvonásait?
Forrás: Benedict Cumberbatchről van szó.
Forrás: Ez az édesanya, Ata híres pankrátorcsalád sarja, és a fia is követte a hagyományokat. Lássuk, kiről van szó...
Forrás:  színészi pályát is befutott; a felújított Baywatchben is szerepel, amelyet májustól játszanak a mozik.
Forrás: Nancy színésznő lánya egyértelműen az anyjára ütött...
Forrás: éppen várandósan vásárolt, és édesanyja segített neki, amikor a paparazzók lekapták őket. Azóta már meg is született a kisfia, pár hónappal karácsony előtt.
Forrás: Judithot sokat bántalmazta férje, hovatovább házassága korán megromlott, amikor lánya még csak négyéves volt. Utóbbi, aki egyébként Oscar-díjas színésznő, azt nyilatkozta, hogy huszonvalahány éve nem látta az apját. Ki lehet ő?
Forrás: Halle Berry. Mondja valaki, hogy nem hasonlítanak!
Forrás: Judy olyannyira támogatta lánya törekvéseit, hogy színésznő legyen, hogy annak 15 éves korában Los Angelesbe költöztek és az autójukban aludtak, amíg össze nem gyűjtöttek annyit, hogy ki tudjanak fizetni egy albérletet. A színésznő meg is említette ezt az Oscar-köszönőbeszédében.
Forrás: Hilary Swank a vadregényes történet főszereplője. :)
Forrás: Sylvia híres, elismert fotóművész, aki Magyarországon született; nemrég Budapesten is volt kiállítása. Természetesen híres színész fia is sűrűn áll neki modellt, aki nem más, mint...
Forrás: ...Adrien Brody.
Forrás: Cindy a lányához hasonlóan nagyon szeret öltözködni, és most egyforma halványrózsaszín outfitben láthatjuk őket. Na de ki a híres lány?
Forrás: Lady Gagát ennél meredekebb kosztümökben is láthattuk már, persze.
Forrás: Jill amerikai létére egy brit rocksztárhoz ment feleségül, de a házasság nem sikerült túl jól, így a lányuk hétéves korától Los Angelesben nevelkedett egészen addig, amíg romantikus filmek és vörös szőnyeges események üdvöskéje nem lett belőle. Ki tudjátok találni, ki ő?
Forrás: Lily Collinsról sokan nem is tudják, hogy apja Phil Collins, akinek rajta kívül egyébként még négy gyereke van.
Forrás: Caroline mindent megtett a lányáért, de hiába. „Voltak könyveim, ruháim, volt otthonom, ágyam, de sose voltam boldog” – emlékszik vissza a most 52 éves színésznő. Ki lehet ő?
Forrás: Természetesen Mary-Louise Parker.
Forrás: Phyllis le se tagadhatná híres fiát, aki mellett bizonyára nem volt könnyű élete.
Forrás: és édesanyja épp egy jégkorongmeccset néznek New Yorkban.
Forrás: Tammy nagyon büszke veszedelmesen jóképű (és fantasztikus humorú) fiára – a portréjából mi bizony nem találnánk ki, hogy kiről van szó, de ti azért próbáljátok meg!
Forrás: Ryan Reynolds az illető.
Forrás: Lori híres lánya fiatal színésznő, aki már több óriási sikert aratott blockbusterben tündökölt. Ki lehet a sztár?
Forrás: Ő bizony Shaleine Woodley.