Galéria

Sok híres ember egy családban is elfér: Íme a 10 legnépszerűbb família!

Forrás:
Minden idők egyik legnépszerűbb amerikai elnöke még csak most köszönt le, de szinte biztos, hogy évek múltán is imádja fogják, nem csak őt, hanem az egész családját - amin nem is csodálkozunk.
Forrás:
Beyoncé, Jay Z és kislányuk Blue Ivy, bármit is postolnak az tuti, hogy menő lesz.
Forrás:
Gigi, Bella, Anwar és az édesanyjuk Yolanda népszerűsége töretlen, ami valahol meg se lep minket.
Forrás:
Minden valószínűséggel az 'egy négyzetméterre eső legtöbb híresség egy családon belül' díját ők kapnák. Így ha akarnánk se tudnánk kihagyni őket a felsorolásból, annyira meghatározó szerepet töltenek be a közösségi oldalak életében, hogy aktivitásuk szinte behozhatatlan.
Forrás:
Cara és Poppy családja nem csak nagy, hanem jó fej is.
Forrás:
Nem hagynánk ki véletlenül sem a Disney csatorna egykori szívtipróit, akik bár már külön utakon, de még mindig a zeneipar aktív tagjai (így vagy úgy).
Forrás:
Apukáik is elég sokan voltak testvérek (a 4 fivér közül mindenki színész), így a család már alapjáraton nagynak mondható. Az újabb generáció pedig felcseperedni látszik, Hailey és Ireland Baldwin ha minden igaz ígéretes modellkarrier előtt állnak.
Forrás:
Justin Bieber szüleinek útjai elég korán elváltak, apukája viszont újraházasodott és ezért látni az énekest olyan sokszor mini manók társaságában. Justin szemmel láthatóan imádja kishúgát és kisöccsét, és kimondottan sok időt tölt családja körében.
Forrás:
Miley családja se kicsi, hiszen az énekesnőnek 5 testvére van, és a tengerentúlon ők is elég népszerűnek számítanak. Ha az extrém stílusáról elhíresült szőkeség, Liam Hemsworth-nek mondja majd ki a boldogító igent (amennyiben eddig még nem tette volna meg), akkor a két család együtt?! Hohó!
Forrás:
Ariana Grande családja iránti rajongását le se tagadhatná és ez tényleg nagyon cuki. :)