Galéria

Forrás:
Jó-jó Rory-nak nem Logan volt az egyetlen, nagybetűs szerelem, de mi ezt a sármos, szőke srácot imádtuk a legjobban mind közül.
Forrás:
A 'férfi és nő közötti barátság' egyik legszebb példája! Az éveken át tartó csiki-csuki során hol Ross, hol pedig Rachel érzett többet, aztán végül boldog befejezés jutott nekik a széria végén.
Forrás:

3.) Joey és Pacey (Dawson és a haverok)
Mai szemmel ebben a kicsit unalmas és túlagyalt capeside-i sztoriban, Pacey és Joey szerelme kavarta fel egy kicsit az állóvízet.
Bocsi Dawson, de szerintünk Pacey a befutó!


Forrás:
Annyi tini-sorozat után talán el is felejtetted, hogy valamikor régen a Narancsvidék is nagy sláger volt. A 2003 és 2007 között játszódó kaliforniai sztoriban a szép emberek és a pénz mellett, szerencsére a történet is értékelhető volt. Hát még Adam Brody ;)
Forrás:
Nem is mertünk választani, érvek és ellenérvek ide vagy oda. Szóval...Szerinted Lucas melyik lánnyal volt szívmelengetőbb látvány - függetlenül a valódi befejezéstől?
Forrás:
Susan és sármos ezermester Mike egymásra találása bizony időbe telt, és sok-sok félreértésbe, csalódásba és könnybe, de hát ez a szerelem!
Forrás:
Itt aligha kell bármit is mondanunk...
Forrás:
Emlékszel még? Vámpíros, természetfeletti hatalommal bíró fiatalokról már az ezredfordulón is készült sorozat és bizony az se maradt szerelmi szál nélkül, hogy is maradhatott volna?! Akkoriban Dr. Csont volt az egyik ügyeletes szépfiú :)
Forrás:

9.) Effy és Freddie (Skins)
A pontos dátum ez esetben inkább már a 2010-hez van közelebb, de még pont belefért az évezred első 10 évébe. A brit sorozat újdonságnak számított sok szempontból és minden jelzőt bátran ráhúzhatunk, de a romantikus limonádét bizony nem. Mégis Effy és Freddie szerelme valamiért a mai napig emlékezetes maradt.


Forrás:
Azt gondoljuk bűn lett volna kihagynunk a listáról őket, hiszen még pont beleesnek abba a bizonyos első 10 évbe.