Galéria

9 tulajdonság, amiért odavannak a férfiak

Forrás:

Ajkak

Egy kutatás szerint a nők legszebb testrésze a szájuk. Nehéz is ezt megvétózni: gondolj csak Angelina Jolie-ra, vagy Scarlett Johanssonra, értük odáig van a legtöbb férfi. Ha több figyelmet szeretnél, használj piros, vagy pink rúzst!


Forrás:

Mosoly

Julia Roberts mosolyát mindenki ismerni, sokan tartják szexinek. Egy kutatás szerint a férfiak jobban preferálják azokat a nőket, akik sokat mosolyognak.


Forrás:

Csípőméret

A tudomány is alátámasztotta, hogy a férfiak imádják a formásabb, kerek csípőjű nőket. Ennek evolúciós okai is vannak. 


Forrás:

Magas hang

Szakértők szerint a magas hangot vonzóbbnak találják a férfiak, mivel ezt általában egy kisebb termetű emberrel kötik össze, akiket pedig szexibbnek találnak, mint kiderült. A hélium vajon segít ezen? :D 


Forrás:

Fehér fogak

Ez alap, de azért a felsorolásban a helye: a fehér, gyönyörű mosoly is rabulj tudja ejteni a pasik szívét, gondolj csak Jessica Albára például. Ha neked sajnos elszíneződtek a fogaid, válassz ezek közül a praktikák közül, hogy ismét ragyogjanak


Forrás:

Szemkontaktus

Oké, technikailag ez nem egy tulajdonság, de a pupillák tágulásából rengeteg dolog kiderül: ha tetszel valakinek, annak bizony nagyobbá válik a pupillája, mikor rád néz.


Forrás:

Őszinteség

Az előbbi tulajdonsághoz hasonlóan az őszinteség is kihat a fizikai vonzalomra. A kutatás résztvevői ugyanis az őszinte embereket egészségesebbnek, kedvesebbnek tartotta, mint kevésbé tisztességes társaikat.


Forrás:

Kedvesség

Bizony, a kedvesség egy kutatás szerint a legfontosabb tulajdonság, ami miatt bejössz egy srácnak. 


Forrás:

Pozitív életszemlélet

Kutatások szerint a pozitív életszemlélet a fizikai vonzalomra is kihat: a férfiak szexibbnek találják azokat a nőket, akik ilyen az életfelfogásuk.