Galéria

6 zseniális tipp, hogy az orális együttlét biztonságos és élvezetes legyen

Forrás:

A szakemberek szerint a kéjutazás növelhető, ha nem feledkezünk meg a kommunikációról orális szex közben sem. Tartsunk többször szemkontaktust, dicsérjük a partner nemi szervét, kezünkkel ne felejtsük el kényeztetni, simogatni a többi testtájat sem, illetve nyugodtan adjunk hangot neki, ha valami tetszik, mert ez még inkább felizgathatja a partnert.


Forrás:

Jó pap is holtig tanul. Bár az interneten sok okosság fellelhető, ha valaki szeretné bővíteni a tudását és extra örömszerzési praktikákat megtanulni az orális játékok területén, akkor bátran jelentkezzünk be egy online tanfolyamra vagy szemináriumra!


Forrás:

Az orális szex nagyon is szex, vagyis éppúgy el lehet közbe STD betegségeket kapni, mint a hüvelyi vagy anális szex esetén. Kevesen gondolnák, de a klamídia, gonorrhea, HPV és herpesz terjedhet szájon át is, így ha ismeretlen vagy friss a partner, igenis használhatunk kondomot az orális szexhez is. És ne feledjük el a szűrővizsgálatokat sem, amit ugyanúgy a partnerünktől is megkövetelhetünk.


Forrás:

Az orális szexben a hüvely vagy a pénisz higiéniája csak az egyik oldal. A száj higiéniájára legalább akkora figyelmet kellene szentelni, hiszen a sérült szájnyálkahártya éppúgy fertőzések kockázatát hordozza, csakúgy, mint egy gyulladt fog vagy íny.


Forrás:

A hüvelynek van egy természetes kémhatása, összetétele, amivel együtt jár a sajátos íze és illata. A higiénia nemcsak a fertőzések elkerülését szolgálja, de segít, hogy ne szorongjunk, ha a partner feje végül a lábunk között köt ki. Érdemes pár órával az együttlét előtt alaposan tisztálkodni, már ha fel tudunk készülni rá, és nem egy hirtelen jött ötlet.


Forrás:

Nőknél javasolják a rendszeres nőgyógyászati kontrollt, mivel a hüvely élőflórája időnként felborul, fellépnek fertőzések, rendellenes folyás. A hüvely váladékát így nem árt időnként egy laborvizsgálatnak feltérképeznie, hogy minden rendben van-e, hiszen onnan számos fertőzés átvihető az orális játékokkal is.