Galéria

10 dolog, amit sikeres diétázók minden nap csinálnak

Forrás:  Ez a vízió lebeg a szemük előtt, amikor épp nincs kedvük edzeni vagy rászánni az időt a főzésre.
Forrás: Előre végiggondolják, mit fognak ebédelni és vacsorázni, még a másnapi reggelit is. Amit lehet, előkészítenek és bedobozolnak maguknak. Mivel már rutinjuk van ebben, ezért nem is telik annyi időbe.
Forrás: Szinte minden szakértő egyetért abban, hogy ez az egyik legfontosabb eleme a sikeres diétának.
Forrás: Váltogatják az étrendjüket és az edzéstervüket is. Ha már régen ettek tésztát, belekombinálják a heti menübe – elvégre nincs olyan tápanyag, amit örökre kizárnának. Hasonlóképpen állnak az edzéshez: ha elegük van a súlyzózásból, beiktatnak egy táncórát.
Forrás: Kimossák és előkészítik a cuccaikat, időt fordítanak a relaxálásra.
Forrás: Ha elértek egy kisebb célt akár a diétában, akár más területen, akkor a „díj” egy új sportmelltartó, egy manikűr vagy akár egy utazás. Még néhány nullkalóriás jutalom...
Forrás: Kikapcsolják a tévét, a telefont és a számítógépet – egyszerűen semmit sem szabad túl sokat csinálni, a képernyőbámulást sem.
Forrás: Sőt, két falat között is megállnak és kiélvezik az utolsó morzsát is.
Forrás: A szénsavas üdítők mellett az alkohol is ide tartozik, amelyet csak különleges alkalmakkor fogyasztanak.
Forrás: A sikeres diétázónak saját maga a legjobb barátja. Rendszeresen adnak maguknak pozitív visszajelzéseket, és ha esetleg felszalad rájuk egy-két kiló, tudatosítják magukban, hogy csak egy számról van szó, amit a mérleg mutat.