Galéria

Így használd ki ügyesen a teret, ha kicsi a lakásod!

Forrás:

Lehetőleg könnyed darabokat, mint például ez a légies asztal, amihez nem kell erőművésznek lenned, hogy gyorsan át tudd mozgatni szükség esetén!
Forrás:

Hiába mutat jól egy kanapé, ha közben baromi kényelmetlen róla filmet nézni! Azt a kevés ülő és -fekvőalkalmatosságot, amit behozol a kis térbe, ezért jó alaposan válaszd ki, mert nem lesz lehetőséged a kis helyen máshol megpihenni! Vegyél puha textil kiegészítőket, hogy otthonosabb, melegebb legyen az összhatás!
Forrás:

Egy apró tér annál jobb, minél világosabb tud maradni! Ezért, az ablak elé ne tegyél olyan berendezési tárgyat, aim lefogja azt, a függyönyök színét is ennek megfelelőem válaszd meg! A falat hagyd fehéren, vagy világos árnyalatban; játsz a bútorok színével is! Ez a világosszürke nagyszerű választás a fehér mellé.
Forrás:

Ahol csak plusz teret vélsz felfedezni, hasznosítsd tárolásra! A képen látható ágy, óriás fiókokkal, remek alternatíva a nagyobb holmik elrejtésére; de csináltathatsz rejtett beépített szekrényeket, nagy belmagasság esetén pedig akár terjesztkedhetsz fölfelé is, ami a polcokat, tároló egységeket illeti! 
Forrás:

A konyhában is a tárolásé a főszerep, ezért elégedj meg mindenből egy garnitúrával; a főzéshez használatos eszközökből pedig vásárold meg azokat, amelyeket akár falon, vagy fentről lógatva is lehet tárolni! Csináltass olyan konyhabútort, ami plafonig tart, így nem veszítesz rakodásra alkalmas teret a szekrény és a mennyezet között!