Galéria

A legjobb sminkek a 2017-es Golden Globe-on

Forrás: sminkje egyszerű és nagyszerű. A klasszikus vörös ajkához kétféle púderszínnel kontúrozták a szemét. A belső szemzugba és a mozgó szemhéjra világosabb, a külső részekre sötétebb, mályvás púderszín került.
Forrás: A fekete ruhához nagyon dögös lett Kristen Bell nude sminkje. Nude ajkához a szeme is természetes színeket kapott, egy nagyon kevés fekete kontúrral. Bármilyen alkalomra bevethető.
Forrás: Egészen különleges volt Emily Ratajkowski szemsminkje. Felül kifelé elnyújtott narancssárga sminket kapott a szeme, alul pedig sárgás arannyal kontúrozta végig a sminkese. Gyönyörű!
Forrás: egy szimpla felső tusvonalra, klasszikus hajra és egy csodás színű pirosítóra szavazott.
Forrás: A natúr, csak spirállal kiemelt szemek - élénk színű rúzs kombinációt Teresa Palmer arcán lehet megcsodálni. Ehhez csupán arra kell odafigyelni, hogy a száj szépen legyen kontúrozva, majd kitöltve a kívánt színnel.
Forrás: cicás tekintétét te is elkészítheted, ha a belső szemzugokba ezüst festéket viszel fel alul és felül, majd kifelé haladva egyre sötétebb szürkét vagy feketét teszel a szemedre.
Forrás: arccsontját bronzosítóval emelték ki, fölé pedig kissé rózsaszínes ezüst highlighter került. A végeredmény visszafogott, de nagyon szexi.
Forrás: Nagyon bájos és elegáns Carrie Underwood rózsaszín sminkje, amit a szürkére festett szeme tesz vagánnyá.