Galéria

Forrás:
Az énekes édesapja Fred Levine alapította a M. Fredric. kiskereskedelmi ruházati láncot. Ennek köszönhetően Adam egy privát iskolába járhatott Los Angelesben, és ezeknek az időknek köszönhetjük a Maroon5-ot is, hiszen a banda tagjai a Brentwood School falai közt ismerkedtek meg.
Forrás:
Az énekesnő édesapja a mai napig elismert country énekes az Egyesült Államokban, így a 'Wrecking Ball' előadója egy ízig-vérig muzikális családba született. Billy Ray Cyrus 1992-ben pár hónappal Miley születése előtt, adta ki első No. 1. slágerét, 'Achy Breaky Heart' címmel, ami egyébként az első olyan album volt ami tripla platina lett Ausztráliában.
Forrás:
Édesapja Scott Kingsley Swift tőzsdeügynök, édesanyja Andrea pedig befektetési alapokkal foglalkozott, mielőtt háztartásbeli lett. Taylor egy 11 hektáros farmon nőtt fel Pennsylvania-ban és magániskolában kezdte meg tanulmányait. Scott állítólag nem kis összeget fektetett be a Big Machine Records-ba, ami aztán 2006-ban kiadta Taylor első lemezét. A többi pedig már történelem...
Forrás:
A méltán híres Seinfeld színésznőjének családjáé a Louis Dreyfus Energy Services, melyet Julia ükapja alapított még 1851-ben.
Forrás:
Az énekes édesapja, a nemrégiben elhunyt Alan Thicke, a '80-as, '90-es évek egyik legnépszerűbb sorozatszínésze volt. Robin anyukája Gloria Loring is ismert énekes-, színésznő.
Forrás:
A színésznők mondhatni egy igazi amerikai focis családba születtek bele, ugyanis édesanyjuk Kathleen McNulty családja alapította a Pittsburgh Steelers-t, édesapjuk családja pedig a New York Giants-t.
Forrás:
Paris Hilton egykori öribarinőjének biológiai édesapja Peter Escovado (egy zenész aki egy ideig Lionel Richie-vel együtt játszott), aki a híres énekesnő Sheila E. testvére volt. Nicole 3 éves volt, mikor szülei beleegyeztek abba, hogy Lionel Richie és felesége, Brenda Harvey örökbe fogadják, ugyanis nem tudták volna azt az anyagi hátteret előteremteni, ami egy gyermek felneveléséhez szükséges. Így a kis Nicole a híres énekes lányaként nőtt fel és került be a celeb-körforgásba, kezdetben botrányaival, majd idővel divattervezői tehetségével.
Forrás:
Édesapja Edward Butera, Ibi Designs Inc. vezérigazgatója, a cég székhelye az énekesnő szülővárosában Boca Raton-ban Floridában található. Olyan ügyfelekkel dolgozott együtt, mint Eddie Murphy vagy a játék nagybirodalom FAO Schwarz.