Galéria

6 trend 1997-ből, ami 20 év után újra divatba jön

Forrás:
Tavaly a selyemszalagok és a tetoválás hatásúak mentek nagyon, idén viszont a gyöngyökkel kirakott változatok fognak pörögni.
Forrás:

2.) Tetőtől-talpig bársonyban
2016 második fele is már erről a merész és cseppet sem unalmas anyagról szólt, és nem kell túlontúl mélyre pakolnod 2017-ben sem ezen darabjaidat, mert egy ideig még biztosan velünk maradnak.

Tipp: A mostani leárazások során egész jó bársony kincsekre akadhatsz, ha jobban körülnézel.


Forrás:
Igaz ami igaz, nem egy új keletű dolog ez, pár éve már lassan de biztosan elkezdtek begyűrűzni ezek az elsőre, cseppet sem szokványos darabok. A tervezők pedig még mindig képesek, olyan példányokkal előrukkolni, hogy jó adag merészség kell hozzá, hogy valaki ebben lejtsen végig az utcán. Sportosabb vagy éppen elegánsabb? Mindegy, idén bármi jöhet!
Forrás:
A vastag övek mellett, bizony ezek a vékony kis díszes láncok se maradnak majd ki a sorból.
Forrás:
Minden bizonnyal te is emlékszel ezekre az összeállításokra, amik a régi gimis filmekben szinte mindig feltűntek. Idén már te is bátran magadra kaphatsz egy ilyen összeállítást, amit akár még egy platform cipővel is megtoldhatsz.
Forrás:
Az utóbbi években a boka fazonok voltak az igazi befutók, vagy az egy picivel hosszabb szárú változatok, a lábszár közepéig viszont jó ideje már nem jutott el egy trendhullám se. Így idén úgy tűnik a tervezők mindent pótolnak majd, és a szoknya, ruha vagy éppen short mellé, minden valószínűséggel egy ilyen jó csizmát is találsz majd.