Galéria

Így öltözködj 2017-ben a csillagjegyed alapján

Forrás: KosNe félj kísérletezni ebben az évben! Mint a zodiákus első jegye, egyébként is szeretsz legalább egy lépéssel a többiek előtt járni a trendekben. Ne foglalkozz azzal, ha lesznek, akik felvonják a szemöldöküket egy izgalmasabb szetted láttán, szegények nem láthatnak a jövőbe és nem tudhatják, hogy hónapok, de inkább évek múlva ők is hasonlóan öltöznek majd. Mit szólnál például a talpig neonszín virágmintához?
Forrás: BikaSzuperkényelmes holmikra van szükséged az évben, mert 2017 első felében óriási áttörés várható a karrieredben, ehhez pedig jól kell érezned magad a bőrödben. Szerencsére te még egy tréningnadrágot is sikkessé tudsz tenni, viseld inggel, blézerrel és vörös rúzzsal!
Forrás: IkrekSzerencsés évnek nézel elébe, ennek örömére cseréld le a gardróbod könyvtárosnős darabjait merészebb, életigenlő ruhákra. Keresd az üzletekben a játékos mintákat, fodrokat és vállkidobós ruhákat!
Forrás: RákNéha az az érzésed, mindenki törékeny kis hercegnőnek lát, pedig a kedvességed ellenére te pontosan tudod, hogy kell vezetni. Ez az év pontosan erről fog szólni, végre átveszed az irányítást az életed felett. Ehhez tökéletes öltözéket biztosítanak a semleges és camel színű katonai ihletésű darabok.
Forrás: OroszlánIgazán elemedben leszel ebben az évben, szárnyalni fog a kreativitásod, de ahhoz, hogy a legtöbbet hozhasd ki az évből, a lehető legtöbbször kell kilépned a komfortzónádból. Ennek megfelelően kell öltöznöd is, de mivel nem bánod, ha feltűnést keltesz, ezzel valószínűleg nem lesz probléma. Válassz élénk színeket, akár többet is egy szetten belül és színes lencséjű napszemüvegeket!
Forrás: SzűzKicsit furcsa, szürreális, már-már természetfeletti történéseknek nézel elébe idén. Viselj rengeteg kéket, egyrészt mert ez a szerencseszíned, másrészt pedig arról ismert, hogy megvéd az ártó energiáktól. Ja, és nagyon trendi 2017-ben!
Forrás: Mérleg12 éve nem volt olyan sikeres időszakod, mint a múlt szeptembertől idén októberig tartó hónapokban! Játékos és látványos darabokkal ünnepelj, nyugodtan csússz bele az extremitásokba, és tedd kicsit félre a mindig olyan kiegyensúlyozott részét a személyiségednek. A néhai David Bowie és Prince merész ruhatára adjon ihletet!
Forrás: SkorpióAmbiciózus jellemed végre elnyeri jutalmát idén. Az elmúlt években egyre befolyásosabb körökbe kerültél, itt az ideje, hogy ezt az öltözködésed is tükrözze. Például egy tárgyaláson is bevethető ingruha áttört anyagból (hogy az oly messze földön híres szexepiled is helyet kapjon) jó választás lehet.
Forrás: NyilasKészülj fel, mert életed egyik elnyüzsgőbb éve áll előtted! Több meghívást kapsz, mint amennyit elbír a naptárad. Bár csábító minden alkalomra új ruhát venni, idén megtanulsz okosabban költekezni. Olyan darabokba invesztálsz, melyeket sokáig lehet hordani és új kombinálási módokat fedezel fel a már meglévő darabjaidban.
Forrás: BakÁltalában nagyon praktikus vagy, de az utóbbi időben kicsit szürreálisnak érzed a világot és ez bizony kitart egész évben. De semmi gond! Ha nem próbálod kontrollálni, hanem sodródsz az árral, remek dolgok sülhetnek ki belőle. Ezt elősegítendő a gardróbod is lehet kicsit kevésbé feszes, mint korábban. Próbálj ki néhány légies ruhát, harang ujjú blúzt és egyéb bohém-nőies darabot!
Forrás: VízöntőHozzá vagy szokva a trendszetterséghez, de ez még tovább fokozódik az új évben. Vibráló személyiségedhez illő élénk, akár neon színeket viselj és vigyél a megjelenésedbe váratlan csavart például viselj flittert nappal!
Forrás: HalakIdén végre magadra fogsz koncentrálni. Könnyen lehet, hogy újradefiniálod a stílusodat, mely álomszerű, romantikus darabokra épül. De utazásokra is számíthatsz, ami szintén jó alkalom arra, hogy felfrissítsd a ruhatárad. Keresd a különleges, örök emlék ékszereket!