Galéria

5 tipp azoknak, akik mindig szakítanak, aztán újra összejönnek

Forrás:

Az első időben minden csodálatos, viszont amint felszínre kerülnek a különbségek, sok pár inkább szakít. A kritikát nem mindenki tudja könnyen feldolgozni, de érdemes megtanulni.

 


Forrás:

Az embereknek meg kéne vizsgálniuk, hogy ők mit rontanak el a kapcsolatban. Nem csak a szavakat, hanem a tetteket is. Vizsgáld meg, ki mit tesz a kapcsolatba. Ha pedig nem tudod megbeszélni a pároddal ezeket, érdemes drasztikusabb megoldáshoz folyamodni.


Forrás:

A nagy konfliktusok során a szünet lehet a legjobb megoldás. Érdemes néhány napot külön töltenetek, hogy mindketten át tudjátok értékelni a dolgokat.


Forrás:

A szakítás után mindenki a családjára, barátaira támaszkodik, viszont nekik is van egy véleményük, amivel téged is befolyásolhatnak. És persze nem mindig örülnek annak, ha újra visszatérsz az előző párodhoz. Ilyenkor mondd el nekik, hogy átgondoltad a kapcsolatot és mindketten dolgozni fogtok érte.

 


Forrás:

Minél több a sérelem, annál tovább tudjátok marni egymást. Vannak helyzetek, amikor mindkét fél tök jófej és kedves, de együtt valahogy nem sikerül nekik. Ha azt érzed, semmi jó nincs a kapcsolatban és nem tudjátok egészségesen fenntartani úgy, hogy mindketten jobban érezzétek magatokat tőle, érdemes inkább külön folytatni.